El Depimés CB Igualada punxa a Viladecans

[Img #14368]Parcials: 20-14, 16-12 (36-26), 19-18 (55-44), 21-14 (76-58).

Àrbitres: A.Canle i J.L.Gallardo

Van jugar pel CBI: M.Quintana (5), A.C.Martínez, N.Minguet (15), L.Icart (8), X.Freixas -cinc inicial-, V.Júlvez (5), A.Acevedo (8), P.Català (5), È.Vives (9).

El BF Viladecans es va emportar un duel sense res en joc on les igualadines van anar tot el partit a remolc en el marcador. Les locals van dominar el partit de principi a final.

El partit va començar amb un bon inici pel Viladecans, que es va situar 10 a 3 en el marcador. Un triple va reenganxar l’Igualada que es va situar a només tres punts (17-14) però al final dels deu primers minuts les locals tornaven a guanyar de 6 (20 a 14).

En el segon període les locals van seguir sempre per davant, anant a la mitja part amb un resultat favorable de 36 a 26. A la represa, l’encert exterior de les locals va ser molt alt (5 triples) però les igualadines van aconseguir anotar també per seguir a 11 punts del Viladecans a la fi del tercer quart (55-44).

En l’últim període les del Baix Llobregat van guanyar clarament el parcial (21-14) i al final van aconseguir una victòria clara en un partit sense cap més alicient, ja que cap dels dos equips no hi tenia res en joc.

El proper partit del Depimés CB Igualada A serà a Les Comes el diumenge 27 d’abril a 1/4 de 8 del vespre, en l’últim partit com a local d’aquesta temporada de les del CBI.