El Depimés CB Igualada puja a Primera Catalana

[Img #14605]Bargalló 5 Miramunt Gonzàlez Salanova 5 Compte 12 Amatlle 2 Tarrida 11 Fuertes 6 Soler 12 Sellarès 2 Ribera 12

Parcials:16-10, 33-12,46-20,71-31

Àrbitre: Olvera, E.

Gran victòria i ascens de categoria a 1era Catalana del sènior B femení del Depimés CBI B , que va guanyar clarament al CB Calaf per un resultat final de 71 a 31.

Les igualadines es van proclamar campiones de Lliga del seu grup i ascendiran directament a 1era Catalana [Img #14606]la temporada vinent 2014/2015.

El partit va començar amb molts nervis per part local que es va trobar al davant un combatiu Calaf. Les igualadines però van dominar els primers 10 minuts amb un resultat de 16 a 10. Al segon quart amb un gran joc d’equip el ritme va pujar, i les igualadines amb un parcial de 14 a 0 van deixar el matx sentenciat.

Al descans 33 a 12. A la represa el joc va tornar a un baix ritme però sense problemes per les igualadines.

En el darrer quart amb una gran defensa i un gran joc ofensiu les igualadines van demostrar de nou el seu talent aconseguint una clara victòria i ascens directe a Primera Catalana.