Inici Bàsquet El Depimés CB Igualada perd a la pròrroga

El Depimés CB Igualada perd a la pròrroga

[Img #13916]Parcials: 12-20, 15-9 (27-29), 13-9 (40-38), 15-17 (55-55). Pròrroga 5-11 (60-66).

Àrbitres: A.Baena i D.Tejedor

Van jugar pel CBI: A.C.Martínez (2), N.Minguet (7), L.Icart (10), X.Freixas (3), P.Català (14) -cinc inicial- C.Carner (5), M.Quintana (2), V.Júlvez (3), A.Acevedo (6), È.Vives (8).

El Depimés CB Igualada va plantar cara al potent Lima Horta a Les Comes, però va caure en la pròrroga. Les visitants van dominar l’inici del partit, però les igualadines van saber capgirar el marcador per anar a la pròrroga, però no van ser capaces de certificar la victòria en els últims cinc minuts de temps extra.

En el primer període les barcelonines, que van sortir a per totes, van arribar a tenir una avantatge de 12 punts (6 a 18) en el minut sis de partit. Les del CBI van saber reaccionar però per escurçar distàncies en el marcador, i així arribar al final dels primers deu minuts amb un 12 a 20.

En el segon quart les jugadores entrenades per Emili Ortiz van estar més inspirades i van aturar l’atac de les visitants, que només van anotar 9 punts en deu minuts. Al descans gairebé hi havia igualtat total en el marcador de Les Comes: 27 a 29.

A la represa les defenses es van imposar als atacs d’ambdós equips. Fins al minut 7 de període el resultat parcial era de 4 a 4. En aquests darrers minuts però es va incrementar el ritme ofensiu i les igualadines en van sortir beneficiades, ja que van acabar el període per primera vegada per davant en el marcador: 40 a 38.

En l’últim període la igualtat va a tornar a ser màxima. A falta d’un minut per acabar el matx el CBI guanyava per 55 a 52, però el Lima Horta va aconseguir forçar la pròrroga. En els últims minuts extres, les visitants van aconseguir endur-se un partit molt lluitat, on segurament les igualadines havien merescut més, però que una setmana més es queden sense retrobar-se amb el camí de la victòria.

El proper partit del Depimés CB Igualada A torna a ser a Les Comes dissabte 29 a 3/4 de 6 de la tarda, ja en l’inici de la segona fase i contra el CB Valls.