Inici Hoquei El cuer Girona sorprèn l’Igualada femení a Les Comes (2-3)

El cuer Girona sorprèn l’Igualada femení a Les Comes (2-3)

L’Igualada ha caigut per mèrits propis davant del cuer. Errors individuals, la manca d’encert en les rematades i l’eficiència de l’atac gironí van condicionar massa un partit que no s’havia de complicar tant.

[Img #21753]El partit començava, com era previsible, amb molta intensitat per part de les gironines, que en els darrers partits han anat millorant, però fins avui no havien pogut guanyar el seu segon partit.

Així, al minut 6, les locals perden una bola a mitja pista i la contra gironina la defineix a gol la Laura Viella (0-1). L’Igualada intentava mantenir possessions llargues però les visitants s’anaven fent amb aquesta faceta i anaven dominant més el partit. Les locals es mantenien serenes, conscients de les seves possibilitats en el joc col·lectiu i evitaven caure en precipitacions.

0-3 al descans

Sis minuts després les gironines marcarien, quasi de manera consecutiva, dos gols més en dos forts xuts exteriors. Primer seria l’Ariadna Campistol (0-2). I eixampleria el marcador un altre gol de la Laura Viella (0-3). Les d’Igualada no van abaixar els braços i es van abocar a la porteria gironina de manera descarada. Amb aquesta pressió, la Marta Soler marcaria el primer de les igualadines a quinze segons del final de la primera part, fruit d’una bona jugada col·lectiva.

L’Igualada anava al descans amb un marcador que no reflectia el joc sobre la pista, però sí l’eficiència de les gironines.

La segona part començava amb un canvi forçat a la porteria igualadina. La Sílvia Borràs deixava el seu lloc, per molèsties físiques fruit d’un cop fortuït a la primera part, a la Laia Navarrete.

L’Igualada sortia amb més velocitat, intensitat i amb ganes de capgirar el resultat. Les ocasions, algunes de molt clares, s’anaven succeint però no es definien en gol. El domini igualadí carregava de faltes a les gironines, que a deu minuts del final ja en portava nou.

Els minuts passaven i les presses començaven per a les locals; dominaven el joc col·lectiu i creaven ocasions tancant a les gironines a la seva àrea. Però els errors i les ocasions que creava el Girona restava credibilitat a les opcions locals.

Faltant set minuts les gironines arribaven a la falta deu. L’encarregada de transformar la pertinent falta directa va ser l’especialista de l’equip, la Laura Salvador, que aquest no podria transformar a gol per la bona actuació de la portera visitant, Virginia Díaz. Semblava doncs que les davanteres igualadines no tenien el dia de cara a porteria.

Però faltant quatre minuts pel final del partit, l’Ariadna Campistol fa caure a una jugadora igualadina de manera involuntària i veu la targeta blava. La Laura Salvador tenia una altra falta directa per reduir diferències. Aquest cop sí que superaria la portera gironina i posava un ajustat 2-3 al marcador.

El partit acabaria amb aquest resultat i l’Igualada no era capaç de remuntar un partit per no aconseguir materialitzar les nombroses ocasions de gol que va tenir a la segona part. Tot i així, les locals no van perdre mai la fe en si mateixes i ho van intentar fins al final.

Amb aquest resultat l’Igualada es manté en la mateixa setena posició amb 22 punts, i les gironines en guanyen dues amb 10 punts, i ja no tanquen la classificació de l’OK Lliga femenina.

El següent partit serà el proper diumenge dia 26 a les 12 h. contra el nou líder de la competició, el Generali HC Palau de Plegamans. En aquest partit, els tècnics confien en comptar amb la Raquel Bernadas, absent aquests dies per una gastroenteritis. En el partit de la primera volta que es va jugar a Les Comes, on l’Igualada va posar molt difícil la victòria visitant, i que va acabar amb el resultat de 3-5 favorable a les palauenques, en va destacar clarament la Laura Puigdueta que va marcar quatres dels cinc gols del Palau. El club anima a tots els seguidors i socis a venir i animar a l’equip el pròxim diumenge en aquest difícil però interessant desplaçament.

Igualada FHCP (2): Sílvia Borràs -P-, Elba Garreta, Clara Ferrer, Laura Salvador (1) i Marta Soler (1). També Laia Navarrete -P-, Laura Torres, Meritxell Martínez i Judit Baldris. Entrenadors: Raül Ramírez i Harry Mora
Girona CH (3): Virginia Díaz -P-, Elena Ruíz, Carla Dorca, Ariadna Campistol (1) i Laura Viella (2). També Alba Ceballos -P-, Carla Gri i Ariadna Cabezas.Entrenador: Albert Bou
Àrbitre: Josep Leon. Correcte.