Inici Poliesportiu El Cross Pompeu Fabra aplega 375 participants

El Cross Pompeu Fabra aplega 375 participants

COMPARTIR

[Img #2732]Un total de 375 participants, entre escolars i adults, van gaudir d’una emocionant matinal amb motiu del Xè Cross Pompeu Fabra, el passat diumenge 2 de desembre. L’organitzaven l’AMPA i l’Escola Pompeu Fabra, en col•laboració amb el Servei d’Esports de Vilanova del Camí i el Consell Esportiu de l’Anoia, que s’han mostrat satisfets de complir el desè aniversari d’aquesta cita esportiva i familiar.

Aquest any, com expliquen des del centre d’ensenyament, la cursa popular de mares i pares ha estat més especial que mai. Els alumnes de 6è, juntament amb alguns mestres de l’escola, van voler córrer tots junts per gaudir del que serà el seu darrer cross plegats, a l’escola. Va ser un moment molt emotiu.

La cursa es va desenvolupar sense incidents. Tal i com estava previst, a un quart d’onze del matí els cadets i els infantils masculins van iniciar la primera carrera amb el recorregut més llarg de 2000 metres. Tot seguit es van anar incorporant la resta de categories.

La cursa de pares i mares va tancar la prova, tot just abans del lliurament de premis que va comptar amb la presència la directora de l’Escola Pompeu Fabra, Carme Plassa, el regidor d’Esports vilanoví, Antonio Sánchez, el president de l’AMPA Pompeu Fabra, Antonio Abad, i Josep Florensa en representació de Caixa Penedès, patrocinador del cross escolar.

Podeu consultar les classificacions al document adjunt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*