Inici Poliesportiu El Club Handbol Igualada convida els infants a conèixer l’esport a “Viu...

El Club Handbol Igualada convida els infants a conèixer l’esport a “Viu l’handbol”

COMPARTIR

[Img #2224]El Club handbol Igualada ha engegat el un nou projecte “Viu l’Handbol”. Es tracta d’una activitat que pretén donar a conèixer l’handbol d’una manera lúdica i divertida, de fer esport i promoure un estil de vida saludable.
 
L’activitat és totalment gratuïta i es realitzarà durant tots els divendres fins a finals de desembre. Així, tots aquells nens i nenes menors de 10 anys que vulguin provar aquest esport poden anar cada divendres entre les 17:30 i les 18:45 a les pistes polivalents de les Comes.


Només per assistir-hi, el Club handbol Igualada obsequiarà a cadascun d’ells amb una samarreta d’entrenament.


Conveni amb Apinas


El gerent d’Apinas, Jordi Aymamí, i el president del Club Handbol Igualada, Manuel Muñoz, van signar la setmana passada un conveni amb la finalitat de col·laborar conjuntament amb el projecte Special Handbol que s’està portant a terme des de fa uns anys a l’Escola Àuria.


[Img #2225]Les dues entitats valoren molt positivament l’activitat que a iniciativa del Club Handbol Igualada, tots els divendres a la tarda, es porta a terme amb els alumnes de l’escola Àuria. El Club organitza i dirigeix els entrenaments d’handbol gràcies a la voluntat i treball d’alguns dels seus entrenadors que durant una tarda a la setmana els ensenyen a jugar handbol i els organitzen un circuït de trobades mensuals a les diferents localitats més properes per jugar algun partit amb nens i nenes de la seva mateixa edat.


La signatura d’aquest conveni té com a principal objectiu, el reconeixement per part d’APINAS del gran valor que li dóna al projecte Special handbol com a eina de socialització i qualitat de vida dels seus participants. Jordi Aymamí vol deixar palès, el reconeixement que es mereix la gran dedicació,al treball i esforç de totes les persones que el fan possible i es mostra molt agraït al Club Handbol Igualada per la fermesa en portar a terme un projecte social amb alumnes de l’Associació. La signatura del conveni dóna suport per aquesta temporada 2012-2013 i d’aquesta manera n’assegura la seva continuïtat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*