Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada va celebrar els Reis amb el 2×2

El Club Bàsquet Igualada va celebrar els Reis amb el 2×2

COMPARTIR

[Img #3575]

[Img #3570][Img #3571]Aquest passat diumenge dia 5 de gener es va celebrar a la Sala de Barri de Les Comes la primera edició del 2×2 mixt organtizat pel Club Bàsquet Igualada. Durant el matí del passat dissabte, van participar al torneig 40 equips dividit en 4 categories: infantil, cadet, júnior i sènior.

En la categoria infantil, va guanyar l’equip Aparcao. Aquest equip estava format per tres jugadors del CBI: Karla Òdena, Max Puig i Èlia Pedregosa.

En la categoria cadet, la final la van disputar Diferents i Interrogant. Després d’una final molt disputada, va guanyar Diferents (equip format per Mar Ribera i Sergi Figueres).

En la categoria júnior, la final va estar protagonitzada per dos bases contra dos pivots i els més menuts es van endur el matx per un resultat molt ajustat. Els guanyadors van ser Operació Taboret: Júlia Salanova i Miquel Benito.

En la darrera categoria, la sènior, els guanyadors van ser Quim Padrós i Júlia Fuertes (¡Sucio Hobbit Ceboso!) que van jugar una gran final contra Pau Benito i Vero Torras (Veïna i Veí).

Finalment, destacar que també hi va haver un concurs de triples per equips. Els guanyadors van ser Carla Tarrida i Samu Laguarta (Una de calamars) que amb 9 triples es van classificar per la final, i amb 5 la van guanyar.

[Img #3572]

[Img #3573]

[Img #3574]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*