Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada presenta tots els seus equips

El Club Bàsquet Igualada presenta tots els seus equips

COMPARTIR

[Img #10384]El passat dissabte, el Club Bàsquet Igualada va fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2013-2014, una presentació que va començar amb la realització d’una espectacular fotografia a l’amfiteatre de Les Comes de tots els equips del club.

Per la presentació han comptat amb la participació record d’un total de 28 equips, 14 dels quals són femenins, en suma un total de 310 jugadors/es, 36 tècnics, entre ells entrenadors, ajudants i preparadors físics. Els equips masculins estan dirigits per EMILI DÍEZ com a Director Tècnic i els femenins dirigits per JOAN ROMEU.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada mitjançant el Patronat Municipal d’Esports, el Club també compte amb uns 20 patrocinadors d’equips, sense ells rés seria possible, ja que amb la seva col·laboració entre d’altres despeses es subvencionen les samarretes de joc dels diferents equips, aquests son :  AUTOESCOLA POBLE SEC (4 equips),  VITALDENT (4), PHYSIC (2), DEPIMÉS (2), FERRETERIA JORBA SOLA(2), MC DONALD’S (2),i  un equip  JOGAPLAST, FARMACIA SANTI RIGOL, TALLERES GASETI, READY, AKORD’S, TOYOTA NAYMOTOR, TAXIS IGUALADA 2.0, PODOLOGIA A.BALSELLS, OPEL GARATGE MONTSERRAT, SEAT ANOIA MOTOR, TRIOPTIC, TRIAS SHOP, ANOIADIARI.

Tots els jugadors/es han desfilat a la Sala de Barri de Les Comes, amb les grades plenes de gom a gom, i acompanyats d’un espectacle de llum i só, tots els jugadors han estat presentats un a un, sortint d’una espectacular pantalla de fum  de color blau i groc i al ritme de la música més actual.

Una vegada han desfilat tots els jugadors de la base, primer ha tocat el torn als  equips capdavanters del Club, el sènior femení A  DEPIMÉS CB IGUALADA A  que enguany ha incorporat un nou entrenador l’ EMILI ORTIZ, l’entrenador ajudant i preparador físic POL SALANOVA, així com la jugadora de Sant Sadurní d’Anoia PATRICIA CATALÁ, provinent del CB VILADECANS, després ha tancat la desfilada el sènior masculí A PHYSIC CB IGUALADA A, que també compte amb la nova incorporació de l’ ALA-PIVOT  de Masquefa, de 2,04m l’ERIC FERNÁNDEZ, provinent del CB ESPARREGUERA, aquest equip sota les ordres de RAÜL CABALLERO i ERIC VARGAS, i amb la preparació física de CARLES MINGUEZ.

El torn de parlaments ha estat encapçalat per el President del Club JOAN LEON, que una vegada ha saludat a les autoritats i personalitats, ha realitzat un discurs de comiat, un comiat anunciat ara ja fa un any i que obre la porta al relleu a la presidència del Club Bàsquet Igualada. El President ha agraït a tots els que d’una manera o altre han ajudat sempre al Club, i especialment als que ho han fet durant el seu mandat, i ha posat de manifest que s’han fet els deures, i que els que ens succeïran es trobaran un Club amb una bona situació general en tots els àmbits, un bon clima social i un Club estructurat, organitzat, modern, solidari, que treballa la base i la gent de casa amb convicció, però que també és un Club integrador i acollidor amb els foranis, i que està preparat per afrontar el futur amb optimisme.

També ha incidit en la paritat d’equips existents entre masculins i femenins, i el rècord històric d’aquesta temporada de 28 equips federats i una nombrosa escola de bàsquet, i també que s’ha acomplert l’objectiu que tothom al Club se senti important i la seva feina sigui reconeguda i valorada per tothom.

El President per finalitzar ha encoratjat a tots els jugadors/es i tècnics a realitzar una nova gran i exitosa temporada, i a defensar amb orgull i esportivitat els colors del Club.

Seguidament l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells,  ha felicitat al Club pel nombre total d’equips federats, així com també ha felicitat al President per la seva tasca al capdavant d’un Club que creix i creix  tot i els escassos recursos econòmics dels que ha disposat davant la conjuntura actual.

L’Alcalde, en resposta a les paraules del President en relació a les baixes temperatures que hi ha a l’hivern a Les Comes, va mencionar que encara resten pendents de realitzar alguns  treballs per a la millora de les instal·lacions de Les Comes, i que aquestes s’aniran realitzant gradualment durant la temporada. Per finalitzar ha desitjat una bona i exitosa temporada a tots els equips del Club Bàsquet Igualada, finalitzant amb un visca el Club Bàsquet Igualada, visca Igualada i visca Catalunya.

El Club ha obsequiat amb un pica-pica i una copa de cava a tots els assistents, patrocinat per PASTISSERIA PLA i IGUALAVINS  així com un refresc de taronja ofert per MC DONALD’S a tots els assistents i especialment pels més petits.

La joieria TRIAS SHOP va realitzar un esplèndid sorteig de tres vals de compra als seus establiments, així com tres més que es poden consultar al seu web.

El Club també vol agraïr al fotògraf Alfons Mula la seva col.laboració en el reportatge fotogràfic que s’ha realitzat durant la presentació, i que aviat publicaran al web del Club, així com també el video que ha enregistrat GLOBAL PRODUCTIONS i que podreu veure properament també al web del Club.

I per arrodonir la festa i com a cloenda dels actes de presentació, l’equip DEPIMÉS CB IGUALADA A va jugar un partit avançat de COPA CATALUNYA FEMENINA contra el BASKET ALMEDA, que va guanyar  per 72-68.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*