Inici Teatre El Circ a l’Escorxador continua fins divendres

El Circ a l’Escorxador continua fins divendres

COMPARTIR

[Img #3377]Fins el divendres 4 de gener Tot Circ continua oferint al recinte de L’Escorxador d’Igualada tallers de circ i espectacles per a tota la família en el marc de la primera edició del Circ de Nadal. La proposta, que va iniciar-se el 27 de desembre, està tenint molt bona acollida i els organitzadors esperen continuar amb aquest bon ritme.

En aquest sentit, la cofundadora de Tot Circ Elisabet Tomàs comenta que per aquests últims dies ja tenen força reserves i entrades venudes i que els ha sorprès l’interès que el Circ ha generat també fora d’Igualada i [Img #3378]comarca: “Estan venint famílies a gaudir d’una estona de circ provinents de Sant Llorenç d’Hortons, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Martorell… Això ens fa molta il·lusió perquè ens reafirma que la proposta de Tot Circ de tallers de circ i diferents espectacles ha agradat”.

Els tallers es divideixen en dues àrees de joc. Al pati exterior hi ha activitats per als nens i nenes més grans amb especialitats com els monocicles, xanques de mà, cable d’equilibris, malabars i hola-hops gegants, mentre que a dins de L’Escorxador s’ha instal·lat ‘El Circ [Img #3379]dels més menuts’ adreçat a infants de 0 a 9 anys on es poden pintar i vestir de pallasso, saltar en un inflable o fins i tot tocar els intruments musicals de l’orquestra del Circ de l’Escorxador. Segons Tomàs, “L’Escorxador és molt adeqüat per aquest tipus d’activitats en família ja que els nens no surten al carrer i poden alternar l’espai exterior amb l’interior sense cap tipus de perill. A més, amb les caravanes, les guirnaldes i l’ambientació de circ el recinte queda preciós”.

Pel que fa a la programació escènica, Tomàs observa que “la varietat d’espectacles per a tots els públics ha estat un encert ja que durant els 9 dies que dura el Circ de Nadal hi ha la possibilitat de veure quatre espectacles diferents –i, si es vol, repetir!– a preus molt populars”. Els propers dies es representarà ‘Ale-hop!!’ de la Cia. Tot Circ, el 31 de desembre, l’1 i el 4 de gener; ‘Circ Troupe’ d’Albert Vinyes, el 2 de gener; i ‘Passavolant’ també de la Cia. Tot Circ, el 3 de gener.

El Circ de Nadal obrirà portes fins el dia 4 de gener de 10.30h a 13h i de 16.30h a 19h (el dia 31 només hi haurà sessió de matí i el dia 1 només sessió de tarda). Els tallers es duen a terme sempre a l’inici de la sessió i, després, a les 12h o a les 18h, tenen lloc les funcions.
L’entrada per una sessió de Circ de Nadal val 5 euros (preu per persona a partir de 3 anys) i hi ha abonaments de 12 euros per a 3 sessions. Es poden adquirir anticipadament al web www.totcirc.com o bé directament a la taquilla de L’Escorxador (c/ Prat de la Riba, 47. Al costat de l’Asil del Sant Crist). L’aforament és limitat i s’ofereix servei de bar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*