Inici Poliesportiu El CH Vilanova estrena Lliga, amb victòria a Can Titó

El CH Vilanova estrena Lliga, amb victòria a Can Titó

[Img #32379]Bon principi de temporada de les noies del primer equip del Club Handbol Vilanova en el partit davant el Sant Joan Despí. La victòria es va decidir al primer temps.  Les vilanovines van exhibir un joc ràpid i dinàmic, basat en una bona defensa i en sortides molt ràpides al contraatac que sentenciaren el matx.

A la segona part el joc va ser una mica més imprecís i menys vistós. Tot i això, les vilanovines van saber gestionar la renda obtinguda a la primera part i varen imposar la seva major veterania a la pista, per endur-se amb comoditat el primer partit de lliga per 33 a 25 a favor. Dos punts importants per una temporada que s’espera intensa i molt lluitada.

Sènior B  Pardinyes 10 – CH Vilanova  25

Victòria i bon joc el que van exhibir les noies del sènior B a Lleida. Un joc ordenat basat en una bona defensa i una porteria segura, que permetia alternar bones jugades de contraatac amb l’assaig del joc combinat d’equip. Una motivació alta en replegaments i rebots i un bon encert en els llançaments, propicià l’àmplia victòria que reflecteix el marcador: 10 a 25.

Victòria de les juvenils a casa del Pardinyes

Pel que fa a les juvenils, aquestes també van guanyar en el desplaçament a  Lleida, contra el Pardinyes: 16 gols a 19. Va ser un partit una mica estrany. Tot i ser amistós, s’enfrontaven dos equips que seran rivals a la lliga. Les vilanovines van sortir molt fortes arribant a un 5-0 a favor en els primers compassos. Però de mica en mica, el partit es va posar en tensió i les locals van començar a entrar en joc, apropant-se en el marcador. Al final, victòria ajustada en el darrer amistós abans de començar la lliga de 1a Catalana juvenil.

Amistosos de preparació de les alevins

Les alevins, per la seva banda, jugaren dos partits amistosos de preparació el dissabte al matí a Can Titó, i es pogué observar l’evolució del joc de les joves jugadores.