Inici Poliesportiu El CFS Òdena es complica la permanència contra el Viladecavalls (3-6)

El CFS Òdena es complica la permanència contra el Viladecavalls (3-6)

CFS Òdena Sènior 3 – 6 CF Viladecavalls
Més complicat per mantenir la categoria.

Partit de diumenge a la tarda al pavelló mestre Vila Vell d’Òdena entre el sènior del CFS Òdena i el Viladecavalls. Els odenencs es jugaven molt en aquest partit ja que els seus rivals directes havien puntuat en aquesta jornada i no podia fallar si volia mantenir les opcions de lluitar per la permanència.No va ser així. El sènior va caure per 3 gols a 6 en un partit sense gaire encert per part dels locals. El partit va començar amb molta igualtat durant els 10 primers minuts fins que en una jugada ben trenada de l’Òdena, els visitants van introduir-se un gol en pròpia en un desafortunat refús. El Viladecavalls va respondre ràpidament i abans del descans ja guanyava per 1 a 3 amb gols molt mal defensats per l’Òdena amb jugada acabada al segon pal.

La segona part va continuar bastant igualada però els d’Òdena no van poder remuntar el partit, ja que fallaven les poques ocasions que tenien i els visitants arribaven i marcaven.

Per part de l’Òdena van jugar: Josep (p), Javi (1), Cristian (1), Sergi, Gerard, Joan, Àlex, Jaime, Andoni(p). Tot i així el sènior del CFS Òdena lluitarà fins que hi hagi opcions en la seva lluita per mantenir la categoria de la segona divisió catalana de futbol sala.

Dur:Gerard; Crack:Javi; Dandy: Cristian

CFS Òdena Infantil 4 – 1 AE Martorell

Partit directe al pavelló Mestre Vila Vell entre el nostre infantil i el Martorell. El nostre infantil va començar el partit tancat i sortint a la contra i va aconseguir marcar el primer gol per part de Eduard Esteve, va ser un partit amb moltes ocasions per els dos equips però una gran actuació del nostre porter Zakaria Malek que va evitar que l’equip visitant marques gol fins gairebé el final del partit. El nostre infantil va seguir jugant molt bé i va aconseguir fer el segon per part de Marc Avila que va fer el tercer també. El partit va arribar al descans 3-0 a favor del nostre infantil. La segona part va ser disputada però només van haver 2 gols, 1 per part del nostre infantil de Gerard Aguilera i al final un gol de l’equip visitant.

Alheña CE 6 – 0 CFS Òdena Femení
Partit molt complicat a la pista del líder. Les odenenques sortien a guanyar el partit, aplicant un joc ofensiu amb una pressió molt alta a sobre de les jugadores locals, les quals es jugaven el campionat en aquest partit.

El resultat no va ser gaire favorable, ja que al descans, l’equip d’Alheña ja guanyava per 4 gols a 0. Les odenenques ho seguien intentant, però desaprofitaven les poques ocasions de gols que tenien. L’equip local celebrava la victòria, i així doncs, el campionat amb un resultat final de 6 a 0 al partit.

Solament queda un partit, una oportunitat contra el Cervelló, per poder aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada d’iniciació.

FS AE L’Esquitx 2 – 2 CFS Òdena Cadet

Obríem la jornada en una pista complicada davant un equip complicat, i així va ser, tot i les múltiples ocasions de l’equip cadet, a la primera part el marcador era desfavorable per a dos a cero, però no o mereixien per ocasions de gols i domini de joc, tot i que l’equip local o va fer realment be posant contra les cordes a l’equip odenenc. A la segona, amb un gran esforç tot i el marcador advers, s’aconseguia empatar el partit a falta de 10 minuts del final, les ocasió i el domini encara era mes clar, però no es va tindre l’encert de cara a porteria d’altres partits i això deixa el primer empat de la temporada per l’equip que marxa amb un mal gust de boca, l’ocasió per refer-se la tindran diumenge que be. Els gols els van fer Cristian Balastegui i Roc Sole.

Crack: Roc; Dandy: David M; Durr: David Pv