Inici Futbol El CFI supera el Torreforta amb un hat-trick de Jonny (2-3)

El CFI supera el Torreforta amb un hat-trick de Jonny (2-3)

La visita del CF Igualada al camp del Torreforta, cuer de la categoria, havia de servir sens dubte per aconseguir que els blaus sumessin els 3 punts. Coneixedors de la importància d’aquest partit, l’Igualada va sortir amb una intensitat i un domini total del joc, que els van permetre superar dues vegades la porteria del Torreforta en tant sols 20 minuts.

[Img #21395]El primer gol va arribar al minut 10 de les botes de Jonny, i el davanter igualadí va tardar tant sols 10 minuts més per aconseguir el segon gol de l’Igualada i del seu compte particular.

1-2 al descans

Amb el 0-2 favorable, el ritme de l’Igualada va baixar i el Torreforta ho va aprofitar per posar l’1-2 al marcador que tornava a deixar el partit completament obert. Però el CFI arribava al descans amb un resultat favorable i amb 45 minuts per davant per aconseguir mantenir aquest resultat.

Si bé la primera meitat es va caracteritzar per un joc molt vistós i moltes ocasions de gol, la segona part va ser més travada per part dels dos equips: poques ocasions i poc joc, van portar a uns minuts d’incertesa en el control i el domini de la pilota. L’Igualada buscava evitar encaixar cap gol, però també va buscar amb insistència el 3r gol que els donés la tranquil•litat, i va arribar, al minut 84. Palet va posar una pilota a Fran que va ser tombat a terra pel porter rival, provocant penalt. Jonny transformava el penalt aconseguint l’1-3 i un hat-trik personal.

Aquest gol donava tranquil•litat als igualadins, però, a les acaballes del partit, el Torreforta va posar el 2-3 al marcador rematant una falta dins l’àrea igualadina. Amb el temps complert, no hi va haver temps de més i els igualadins es van endur els tres punts cap a casa sumant una victòria vital per poder sgeuir lluitant per mantenir la categoria.

El proper partit serà passat la Setmana Santa, a Les Comes. Els blaus s’enfrontaran al quart classificat, el Sant Ildefons.

CDC TORREFORTA (2): Miquel Clavero, Juan Jose Alias, Oscar Botero, Oriol Roca (Daniel Perez 79’), Ferran Alaman, Joan Maria Campanera (Joan Gomis 46’), Agustin Gene (Jose Oliva 66’), Richard Alvarez, Sergi Martinez (Eder Araujo 46’), Antonio Cornejo, Claudio Lopes (Carlos Torres 58’).

CF IGUALADA (3): Eduard Morera, Roger Peña (Ton Casas 66’), Robert Palau, David Baraldes, Fran Arevalo, Martí Just, Enric Palet (Frank Martinez 87’), Eloi Jimenez, Jonathan Fernandez, Carles Güell (Jordi Castellano 55’), Bachana Lominadze.  Entrenador: Martí Alavedra

Gols: 0-1 Jonathan Fernandez (10’), 2-0 Jonathan Fernandez 20’, 2-1 Ferran Alaman (38’), 1-3 Jonathan Fernandez (84’), 2-3 Jose L Oliva (89’)

Àrbitres: Marc Padros, Xavier Polo, Paula Lindez
Incidències: Targetes grogues a: Joan Maria Campanera (44’), Oscar Botero 72’), Richard Alvarez (81’), Miquel Clavero (84’), Juan José Alias (89’) pel Torreforta CD i Robert Palau (37’), David Baraldes (52’), Frank Martinez (89’) Eduard Morera (89’)