Inici Futbol El CF Igualada suma un nou punt

El CF Igualada suma un nou punt

[Img #21218]El partit davant el Vilanova i la Geltrú tornava a ser un matx decisiu contra un rival de la zona alta de la taula. El partit va començar travat, amb un joc poc clar i poc definit per part dels dos equips. Malgrat tot, va ser el Vilanova i la Geltrú qui es va avançar en aquest període, posant el partit complicat per als locals ja al minut 12. Amb el gol encaixat, l’Igualada va intentar atacar la porteria vilanovina, aconseguint dues escapades per banda que no van arribar a bon port.

La segona meitat va canviar completament: l’Igualada va dominar totalment el joc de la segona part i va crear nombroses i clares ocasions de gol. Aquesta gran intensitat amb la que els jugadors de Martí Alavedra van sortir al segon temps els va permetre empatar el partit ràpidament, quan només es portaven 4 minuts de joc, amb un gol de Palet. L’Igualada, lluny de conformar-se amb l’empat, va seguir buscant intensament la victòria que els permetés que els 3 punts es quedessin a Les Comes.

Però tot i el bon joc desplegat i les constants ocasions de l’Igualada, el gol que els blaus van buscar incansablement no va arribar. Fran va veure com se li anul·lava un gol de volea i, a les acaballes del partit, el mateix jugador estavellava al travesser una pilota centrada per Martí en una jugada que s’hagués pogut convertir en el 2-1 definitiu, davant un Vilanova que defensava com podia els atacs de l’Igualada.

Al final, però, el temps es va esgotar i, amb el xiulet de l’àrbitre, els punts van quedar repartits en un 1-1 definitiu després d’un partit molt net i molt ben jugat per part dels locals.

La setmana que ve els blaus visiten el Torreforta, cuer a la classificació, un partit on l’Igualada espera emportar-se tres punts molt necessaris.

FITXA TÈCNICA

CF IGUALADA: Eduard Morera, Bernat Sansano (Carles Güell 46’), Robert Palau, Roger Peña, David Baraldés, Fran Arevalo, Enric Palet, Eloi Jimenez (Frank Martinez 86’), Jordi Castellano (Martí Just 46’), Jonny Fernandez, Bachana Lominadze. Entrenador: Martí Alavedra

CF VILANOVA I LA GELTRÚ: Jordi Fernandez, Ruben Cuadra, Marc Cols, Sergio Galera, Javier Jarabo, Jairo Conesa (Alejandro Pascua 81’), Flaviu Iloie (Eloi Van Den Broek 79’), Alejandro Sacristan (Mohamed El Ouahabi 56’), Oriol Codina, Marc Lavilla, Ivan Garcia (Oscar Hernando 56’).

Gols: 1-0 Jairo Conesa (12’), 1-1 Enric Palet (49’)

ÀRBITRES: Kilian Crespi, Joan Ignasi Ros, Gerard Cortés.

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a: Fran Arevalo (68’), pel CFIgualada i a Ivan Garcia (35’) i Flaviu Iloie (76’) pel CFVilanova i la Geltrú.