Inici Futbol El CF Igualada manté les esperances d’ascens després de guanyar al líder

El CF Igualada manté les esperances d’ascens després de guanyar al líder

[Img #30221]El CF Igualada va aconseguir diumenge una victòria molt important davant el Castelldefels per mantenir el somni de l’ascens. Visitava Les Comes el líder de la categoria, però els blaus confiaven en la seva fortalesa com a locals, ja que no havien perdut cap partit a casa en tota la temporada.

Es presentava un xoc vibrant entre un Igualada que tenia un balanç de sis victòries i una derrota en els últims set partits i un Castelldefels que portava deu jornades sense perdre. Els dos equips van respondre a les expectatives amb aproximacions amb perill a les dues porteries des dels primers minut.s L’Igualada va aconseguir avnaçar-se al marcador gràcies a un penal de Juanito sobre Fran Arévalo que es va encarregar de transformar el mateix jugador blau. Poc després, Jony va enviar un xut al pal, que podia haver donar un bon avantatge als d’Edu Berrocal. Uns minuts abans del descans, el Castelldefels aconseguia l’empat gràcies a una passada de Patrick que va culminar Jairo.

La segona part va començar malament per als locals, ja que els mariners es van avançar gràcies a un penal transformat per Del Moral. Amb el marcador en contra, l’Igualada va apretar i el Castelldefels buscava aprofitar els espais que deixaven els anoiencs per fer la sentència. L’empat arribaria en el 87’ gràcies a un nou remat de Fran Arévalo, el millor del partit, però la bogeria es completaria a Les Comes amb el 3-2 que va aconseguir Pau quan ja es complia el temps reglamentari.

Els tres punts fan guanyar una posició a l’Igualada, ja que el Balaguer va perdre al camp del Viladecans. Els blaus ara són quarts, amb un punt menys que el Vilanova i quatre per sota de Santboià i Castelldefels. Queden dos jornades per davant i l’ascens està difícil, però no impossible.