Inici Futbol El CF Igualada femení no pot superar el líder de la categoria

El CF Igualada femení no pot superar el líder de la categoria

[Img #19969]La visita al camp del Levante Las Planas no es preveia fàcil: el Levante és l’equip líder de la segona divisió nacional i un dels candidats a pujar de divisió la temporada que ve.

El partit va començar amb domini del Levante, però sense accions clares per cap dels dos equips. Va ser en aquest període quan l’Igualada va tenir la que segurament va ser una de les ocasions més clares del partit, amb un xut de la Carla que va acabar a les mans de la portera local.

Quan ja s’estava a punt d’arribar al minut 45, un córner ajustat al primer pal rebotava en una jugadora de l’Igualada posant l’1-0 en contra al marcador.

La segona meitat va tenir el mateix guió: el Levante dominant el joc però sense arribar amb claredat i l’Igualada aguantant els atacs de les de Sant Joan Despí. Al minut 80, fruit d’una altra jugada aturada, les vermelles van aconseguir eixamplar distàncies i van posar el 2-0 al marcador, deixant quasi sense opcions a les noies de l’Igualada. El Levante encara va tenir temps de marcar un gol més deixant el marcador final amb un contundent 3-0.

Aquesta jornada la lliga s’atura per seleccions. Les noies jugaran diumenge dia 15 a les 17:00 a Les Comes contra el Barça

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Janet Mendoza, “Cuà”, Ari Rius (Elena Alert 76’), Araceli Barroso (defenses), Miriam Solias, Núria Miquel (Stefany Ferrer 77’), Jèssica Pablos (migcampistes), Carla Navarro (Marina Salanova 45’), Mariona Marsal, Judit Pablos (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

FC LEVANTE LAS PLANAS: Mayol, Elba, Sara (Ellen 83′), Miranda, Laura (Erika 79′), Serna, Cubí, Riera, Maestre, Álvarez i Sala (Andrea 89′). Entrenador: Antonio Polidano.

GOLS: 1-0 Maestre (43′), 2-0 Serna (80′), 3-0 Miranda (83′)

ÀRBITRES:Eduard Hernandez

INCIDÈNCIES: Targeta groga a les locals Sara i Cubí, i a les visitants Judit i Janet