Inici Futbol El CF Igualada femení es desfà del Sant Cugat sense problemes

El CF Igualada femení es desfà del Sant Cugat sense problemes

[Img #4695]No s’esperaven grans dificultats per vèncer el Sant Cugat i, de fet, no n’hi ha hagut en aquest partit matinal de diumenge.

El partit ha estat dominat de cap a peus per l’Igualada, que ha imposat el seu ritme més intens en alguns moments i més relaxat en d’altres, sobretot quan el resultat anava essent cada vegada més i més favorable.

Les vallesanes han començat el partit defensant-se amb energia, i només era qüestió d’esquerdar aquesta defensa perquè caigués feta miques.

Així en tres minuts l’Igualada ha col·locat un 2-0 que si bé no sentenciava definitivament el partit, el deixava molt encarrilat.

El primer gol ha vingut d’una jugada trenada des del darrere que amb una passada final de la Jèssica cap a la Mariona ha aconseguit obrir la llauna només tres minuts abans que una altra jugada d’equip la culminés la Marina amb el 2-0.

A partir d’aquest moment el ritme baixa i les locals, sense pressió excessiva, han anat aguantant les visitants fins al descans.

A la segona part, expectativa per veure quin ritme prendria el partit i debut d’una de les noies de l’equip juvenil: la Laura Marcet.

Una jugada per la banda esquerra ha significat el tercer gol dels peus de la Marina que a la lateral de l’àrea ha aturat la pilota, s’ha girat més de pressa que la defensora i ha engaltat un fort xut que la portera no ha pogut aturar quan només es portaven 5 minuts de joc d’aquesta segona part.

El joc ha continuat amb un domini còmode de les de casa. En una pilota llarga des del darrere, la Judit i la Núria es desmarquen evitant el fora de joc; la Núria s’endú la defensa i la Judit, de vaselina tanca el marcador amb el quart gol de l’Igualada.

D’aquí fins al final, joc de toc, intens, però sense perill especialment de les cugatenques que no s’han mostrat perilloses en cap moment.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla (Janet Mendoza 46′), Carla Navarro (Esther Soler 63′), Míriam Solies (Ainoa Carrillo 63′) (defensa), Araceli Barroso, Jèssica Pablos (Laura Marcet 46′), Judit Pablos (Jèssica 70′) (centre del camp), Mariona Marsal, Núria Miquel, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

F.C. SANT CUGAT: Maria Gómez, Aleria García, Maria Soria, Ane Izaguirre, Paula Gómez, Alexandra Palencia, Carla Sánchez, Lídia Rubio, Maria Colmenero, Clara Masana, Vanesa Merlo. Suplents: Marta Sagol, Andrea Vicedo

ÀRBITRE: Edgar Carmona Martínez. Assistents: Aleix Martín Alonso – Josep Salinas Ureña

GOLS: 1-0 Mariona (18′), 2-0 Marina (21′), 3-0 Marina (50′), 4-0 Judit (60′)

INCIDÈNCIES: Cap

PROPER PARTIT: La propera setmana l’Igualada es desplaça a La Roca del Vallès en un partit que promet ésser molt complicat.