Inici Futbol El CF Igualada es retroba amb la victòria i es consolida a...

El CF Igualada es retroba amb la victòria i es consolida a la zona alta

El CF Igualada va posar fi a la seva mal ratxa de quatre partits sense guanyar amb una victòria a Les Comes (3-1) davant el Terrassa 1906 que li fa tornar al grup capdavanter de la classificació, amb 34 punts.

Els d’Edu Berrocal van dominar el partit en gairebé totes les seves fases. En el minut 26, Jonny, que va portar molt perill durant tot el partit, avançava els blaus després d’una gran centrada. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans, però ja a la segona part, els locals no van trigar en ampliar el seu avantatge.  Va ser als set minuts de la represa quan Martí feia el segon en els minuts de major domini anoienc. El Terrassa no va abaixar els braços i uns minuts després es va tornar a ficar en el partit amb el 2-1. Però l’Igualada va saber mantenir el cap fred i en el 72’ Fran Arévalo va sentenciar el matx amb un remat de cap després d’una centrada d’Eric.

El triomf permet als blaus guanyar una posició a la classificació i posar-se cinquens. Però el més important és que alguns dels seus rivals per l’ascens van punxar en els enfrontaments directes que tenien entre ells. El Suburense va caure davant el Vilanova (1-2) en el derbi del Garraf i el Santboià també va caure en la seva visita al Castelldefels (2-1). Aquests últims ocupen ara mateix la segona posició, que permet jugar la promoció d’ascens, amb només un punt més que l’Igualada, mentre que Santboià i Vilanova estan empatats a punts amb els de Berrocal.

La propera jornada es jugarà el 14 de febrer i en ella l’Igualada es desplaçarà a Vilanova per disputar un partit crucial en les aspiracions d’ascens.