Inici Futbol El CF Igualada derrota el líder en un final d’infart i surt...

El CF Igualada derrota el líder en un final d’infart i surt per primer cop de la zona de descens (3-2)

Com en les anteriors setmanes, es presentava a Les Comes un partit de vida o mort pels igualadins. Aquest cap de setmana, a més, la cita era contra el fins diumenge líder, el Santboià, amb la qual cosa la dificultat del partit era extrema.

[Img #22059]Baraldés obre la llauna

Amb un gran nombre d’aficionats presents al camp, el matx començava de cara pels blaus, que van transformar la il·lusió en intensitat des del minut 1. Quan tant sols havien passat 9 minuts de l’inici del partit, David Baraldés enviava la pilota al fons de la xarxa rematant de cap una falta lateral llançada per Palet. Aquest gol posava les coses de cara per a un Igualada que lluitava cada pilota fins al final. Durant la primera meitat el Santboià va dominar el joc, i als últims minuts va tenir algunes ocasions de perill, però es va arribar al descans amb l’1-0 al marcador.

Pau Vidal anota el 2-1

La segona meitat va començar malament per l’Igualada: quan només s’havien jugat 2’, el Santboià empatava el partit enviant un xut potent des de l’àrea petita a gol. Però la reacció de l’Igualada va ser ràpida i els blaus es van bolcar a l’atac. Al minut 55, l’Igualada va gaudir d’una doble ocasió que, primer Martí va enviar al pal, i després Palet enviava un xut a l’escaire que el porter de Sant Boi treia a córner. Fruit d’aquest córner se’n van succeir 2 més, i, va ser just després del tercer, quan Pau Vidal rematava a boca de canó una pilota penjada a l’àrea, donant el gol que tornava a posar per davant els igualadins.

Els minuts passaven i les ocasions succeïen per ambdós costats, tant per a l’Igualada, amb una falta de Baraldés, com per al Santboià, amb un xut llunyà que va tocar el pal de dalt. Els blaus haguessin pogut sentenciar el partit amb dues ocasions quasi seguides de Palet, al minut 81 i 82, però el porter va aconseguir enviar la pilota a córner les dues vegades.

Del 2-2 al deliri

A falta de 3 minuts per acabar el partit, i amb la victòria molt a prop per a l’Igualada, el Santboià va aconseguir marcar després de rematar el rebot d’una falta. Aquest gol va caure com una galleda d’aigua freda pels igualadins, però els ànims de l’afició i l’entrega dels jugadors van permetre que, quasi a l’últim sospir del partit, Martí Just rematés de cap a gol un córner i fes desbocar la bogeria a Les Comes.

Un final d’infart amb el que, finalment, l’Igualada aconsegueix 3 punts que el col·.loquen fora de la zona de descens, ja que els igualadins són 14ns i ara mateix tenen un punt més que el 14è de l’altre grup de Primera Catalana.

CF IGUALADA (3): Eduard Morera, Bernat Sansano, Roger Peña, David Baraldés, Ton Casas, Fran Arevalo, Enric Palet (Joan Redondo 86’), Eloi Jimenez, Jordi Castellano, Pau Vidal (61’), Frank Martinez (Martí Just 30’ – Robert Palau 89’). Entrenador: Ton Mayor

FC SANTBOIÀ (2): Jaume Albert Sanchez, Jaime Hernandez, Marc Gonzalez (Omar Balde 46’), Daniel Iglesias (Joel Paredes 79’), David Morillo, David Cardenas (Kilian Garcia 9’), Buba Jalow, Luis Gaudioso, Nicolas Kata, Jose Javier Fernandez, Joel Martinez (Didac Rodriguez 61’). Entrenador: Juan Andres Torres.

Gols: 1-0 David Baraldés (9’), 1-1 Buba Jalow (47’), 2-1 Pau Vidal (57’), 2-2 Jaime Hernandez (87’), 3-2 Martí Just (89’).

Àrbitres: Alex Gomez, Joan Ignasi Ros, Gerard Farras.
Incidències: Targetes grogues a: Eloi Jimenez (44’), Bachana Lominadze (75’), Bernat Sansano (88’), Joan Redondo (89’), Enric Palet (89’), Pau Vidal (89’), Jonatan Lopez (89’), pel CFIgualada i a Didac Rodriguez (66’) i a Kilian Garcia (67’) pel FC Santboià