Inici Futbol El CF Igualada celebra l’assemblea anual i la festa de final de...

El CF Igualada celebra l’assemblea anual i la festa de final de temporada

COMPARTIR

Tal i com marquen els estatus, i amb la voluntat d’oferir la màxima transparència i informació del mandat de la nova junta, el CF Igualada va celebrar el passat divendres la seva assemblea anual.

 

 

[Img #23307]La reunió es va fer davant d’un elevat nombre de persones, i estava oberta als socis, però també als jugadors del club, als pares i mares d’aquest, així com als entrenadors i cossos tècnics dels equips.

 

 

El president del club, Francesc Jorba, acompanyat d’una part de la seva junta, va donar compte de l’activitat duta a terme en els darrers mesos, des que va assumir la presidència de l’Igualada.

 

 

Jorba va agrair a totes les persones vinculades al club la feina feta, tant des de la seva fundació, com al llarg de la temporada, i es va mostrar satisfet del balanç resultant, tant a nivell organitzatiu com esportiu. Entre els objectius marcats a l’entrada al club i que s’han assolit amb èxit, va destacar la reestructuració esportiva; la potenciació de la imatge social, amb major presència tant als mitjans de comunicació com a les xarxes socials; un club més obert als col·laboradors i un sanejament a nivell pressupostari.

 

 

En l’àmbit econòmic, es va explicar amb detall el pressupost, donant compte del dèficit que es va trobar a l’arribar al club i com s’ha anat sanejant, per tal d’arribar a un balanç positiu. També es va presentar el tancament del pressupost 2014/2015 i es va presentar el de l’any vinent. Els assistents van mostrar la seva satisfacció per la transparència “numèrica i conceptual”.

 

 

Esquema organitzatiu en quatre grans àrees

Com a bloc final, es van exposar els eixos d’acció per a la temporada següent, però, alhora, amb una visió a llarg termini, pensant ja en com es vol que sigui el CFI d’aquí a deu anys. En aquest sentit, Jorba va presentar l’esquema organitzatiu de la propera temporada, centrat en quatre grans àrees: l’esportiva, l’econòmica, la social i la institucional i de màrqueting.

 

 

El club vol prestar molta atenció a la formació dels jugadors, des de l’Escoleta fins al primer equip, a nivell esportiu, però també en actitud (establint un coordinador que vetllarà pel compliment dels valors) i en aprenentatge d’anglès.

 

 

Pel que fa als Estatuts, es va acordar de crear una comissió que treballarà per la seva adequació als nous temps, tenint present la realitat de la massa social i les necessitats de futur. La comissió estarà composta per: 2 directius, 2 socis, 2 pares i 2 tècnics. Al gener del 2016 es convocarà una junta extraordinària per a la seva aprovació.

 

 

Festa de fi de temporada

L’endemà de la celebració de l’Assemblea general, el club va organitzar a Les Comes, una Matinal de festa de final de temporada, oberta a tots els jugadors i famílies de l’Igualada.

[Img #23308]

 

La jornada va començar amb un partit de futbol entre pares i l’equip de veterans del CFI. Paral·lelament, es van col·locar jocs infantils i inflables a l’entrada de l’estadi que va acabar amb una gran bany d’escuma per a petits i grans. També es va preparar una gimcana esportiva per a tots els jugadors.

 

 

El club va fer entrega d’una camiseta a tots el jugadors del Club com a record de la temporada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*