Inici Futbol El CF Igualada cau a Les Comes contra el Vilanova i la...

El CF Igualada cau a Les Comes contra el Vilanova i la Geltrú

[Img #32429]El partit d’aquest diumenge va començar amb bon domini del CFIGUALADA, amb bona posició  sobre el terreny de joc, i amb bones combinacions.

?

Una gran jugada de Fran, amb intencionada  passada a l’espai interior es aprofitada per Isidre? i arriba l’ 1-0 (min 13).

?

Arran d’aquest gol el CFVNG va pressionar mes fort, fent que les sortides del CFIGUALADA no fossin tant còmodes.

?

En una jugada de pilota sobre «l’olla » igualadina Matías intenta rebutjar de cap però es desplaçat clarament. El rebuig l’aprofita el CFVNG per fer l’empat. Sincerament, creiem que no hauria hagut de pujar al marcador.

?

A partir d’aquest moment el partit va ser molt mes obert i ambdós equips van tenir diferents oportunitats.

Cal assenyalar que el  CFVNG es un equip fet amb un molt alt pressupost, que el CFI va igualar sobre el terreny de Joc.

La segona part va ser molt oberta. Les sancions de Güell i Edgar van minvar els efectius al mig camp, i el CFVNG va pressionar molt; tot i que el CFI va gaudir de clares oportunitats al contraatac.

Va ser al min 78 quant en un corner, sense perill aparent, la pilota rasa, es va passejar per tota la frontal de l’àrea sens que ningú la rebutgés.  ?Si ningú la treu, algú la entra: i així va arribar el segon gol del CFVNG. El CFI te una gran assignatura pendent amb pilota parada.

En els darrers ?minuts el CFI va tenir dues clares ocasions, una a gran xut de Joan que el porter del CFVNG va aturar molt be.