Inici Atletisme El CERRR Igualada, present a la Triatló d’Hivern Vall d’Ansó

El CERRR Igualada, present a la Triatló d’Hivern Vall d’Ansó

[Img #28159]El passat diumenge 24 de gener es va disputar al poble de Ansó, província d’Osca, la XVI edició del Triatló d’Hivern Vall d’Ansó. Aquesta prova que donava el tret d’inici de la Copa d’Espanya Trangoworld de Triatlons d’Hivern comprenia un primer sector de córrer que es realitzava dins els carrers empedrats d’Ansó, havent de realitzar un total de tres voltes en un circuit de 2,5 km. Seguidament el sector de ciclisme portava els atletes des del poble fins a l’estació d’esquí de Linza, a 20 km d’Ansó, amb un desnivell positiu acumulat de 680 m. per acabar, finalment, amb l’últim tram de la prova, 10 km d’esquí de fons en un circuit que no presentava les seves òptimes condicions, ja que el divendres anterior havia plogut amb intensitat i bona part de la neu s’havia fos a més de provocar algunes plaques de gel.

Les primeres posicions van ser adjudicades a Pello Osoro en categoria masculina i Soraya García en categoria femenina. Pels atletes del CERRR, destacar una boníssima segona posició de Joan Freixa, que va fer el primer millor parcial tant en el sector de córrer com en el de ciclisme, encapçalant la cursa; la sisena posició en el tram d’esquí va fer que quedés a tant sols 5 segons del primer classificat general. D’altra banda, Carles Sala que debutava en aquesta disciplina, va aconseguir una quarta posició SUB23 fent el tercer millor parcial en el sector d’esquí de la categoria.

Malgrat el dia va ser calorós per l’època de l’any en la que estem, el temps va acompanyar i tots els aletes van poder gaudir d’aquesta prova, a l’expectativa de què passarà amb les següents cites marcades al calendari si les condicions meteorològiques no canvien.

Participació a la Mitja Marató de Granollers

El diumenge 7 de febrer es va disputar la 30 edició de la mitja marató de Granollers. El mateix dia es disputaven també la cursa de 5 km i 10 km. La cursa dels 10 km s’ha donat a les 10:00h i com a participants del CERRR hi havia Isabel Maria Castaño que va acabar la cursa amb un temps de 00:56:24 i una posició general de 356.

La mitja marató va donar sortida a un total de 14000 participants els quals van omplir tot el còmput d’inscripcions. El club anoeinc va estar representat per una participant femenina la Rosa Giberga i un participant masculí Jaume Valls. Rosa Giberga va acabar amb un temps de 2:04:54 i una posició general de 7591, mentre que Jaume Valls va finalitzar amb un temps de 1:45:00 i una posició general de 4066.