Inici Futbol El CE Òdena abandona l’última posició de la classificació

El CE Òdena abandona l’última posició de la classificació

[Img #28018]Gran victòria l’aconseguida aquest cap de setmana pel CE Òdena, en el partit jugat al municipal La Sort, davant del Can Vidalet. Els odenencs necessitaven els tres punts per seguir lluitant des de la part baixa de classificació i sortir dels llocs de descens, i els varen obtenir gràcies al bon joc de l’equip i els gols de Xavi Magdaleno i Roger Álvarez. Amb la victòria i la derrota del Torrelles abandonen l’última posició i sumen 15 punts.

El partit va ser força igualat fins gairebé la mitja hora de joc, amb ocasions tant pels locals com pel rival, que volia endur-se els tres punts de casa el cuer. Però al minut 28 arribava el primer gol dels odenencs, i això donava moral a l’equip per a seguir lluitant. El joc dels de Josep Vicenç Mestre era fluid i pressionaven contundentment la sortida de pilota dels rivals. Així, i en l’últim minut de la primera part, un servei de banda a favor dels odenencs a l’alçada de l’àrea rival, permetia a Roger Álvarez fer el xut a porteria que ampliava l’avantatge al marcador.

Amb un 2 a 0, doncs, s’iniciava la segona part, amb domini dels odenencs, que seguiren provant d’atacar per tal d’aconseguir el tercer gol. Tot i això, el contundent joc del Can Vidalet i el poc encert de cara a porteria no varen permetre ampliar el marcador. Ja als minuts finals, i en una jugada en dubtós fora de joc, els visitants retallaven distàncies amb el 2 a 1 i posaven emoció al partit. Malgrat tot, l’Òdena va aguantar bé el marcador i aconseguiren els tres punts tan desitjats.

CE Òdena: Camarero; Hervilla, Berenguer, Pajares, Garcia (González, 46’); Magdaleno, Castellano, Correa (Xandri, 61’)(Hernández, 75’); Koma (Valls, 46’), Cierco i Álvarez (Gregorio, 89’).
Gols: 1-0 Magdaleno (28’); 2-0 Álvarez (45’); 2-1 Imai (84’).

Femení Amateur: CE Xaica, 1 – CE Òdena, 2

Victòria de les odenenques, amb un dels millors partits de la temporada, davant d’un rival que va jugar a la pressió psicològica damunt el terreny de joc, mentre que les noies de l’Òdena van desplegar un joc contundent i de pressió, que els donà els tres punts. El primer gol arribava abans del quart d’hora de joc, amb una falta directa llançada per Pajares. A la segona part, una jugada entre Tardà i Martos, feia el 0 a 2. Tot i això, el nivell de les verdes va baixar als darrers minuts del partit, el que permetia retallar distàncies a les rivals; però el bon treball de l’equip, els va donar els tres punts.

CE Òdena: Valor; Redondo, Toldrà, Minaya, Sayavera; Cortés, Pajares (1), Avellán, Espinosa; Tardà i Martos (1) (titulars); Grau, Cacha i Basols (suplents).