Inici Poliesportiu El CE Montbui suma 12 podis al Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica

El CE Montbui suma 12 podis al Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica

El passat dissabte 25 d’abril, es va celebrar a Santa Margarida de Montbui la 2a Fase i Final del Campionat Comarcal de Gimnàstica Ritmica. En aquesta competició van participar les gimnastes d’iniciació del CE Montbui, les quals van obtenir  molt bona classificació.

[Img #22000]En la modalitat individual, la prebenjamí A Marina Reche es va proclamà sotscampiona; i Zaira Martínez fou 3r, quedant 4a a la general; en categoria benjamí B; Marta Mateos es proclamà campiona, igual que Mariona Robert en benjamí A, quedant finalment 3a en la general.

En aparell, en categoria aleví A, amb pilota, Queralt Mateu quedà 1a i Júlia Enrich es proclamà campiona en la general; en infantil A, amb cinta, Núria Rojas també fou 1a; i en categoria cadet, amb cèrcol, Cristina Molina aconseguí també la 1a plaça, Duna Muñoz la 2a i Vitòria Ferrer fou 4a.

En modalitat de conjunts els tres conjunts participants van proclamar-se 1rs en cadascuna de les seves categories.

El conjunt prebenjamí B el formen: Natàlia Poch, Naiya Galan, Ayla Jaén, Irene Elvira, Irene de la Rosa i Eira Caballé; el conjunt benjamí B: Maria Roman, Irene Vallés, Zaira Martínez, Zoe Galán i Marina Reche; i el conjunt aleví nivell B: Nerea Zapata, Natalia Reche, Mar Calvache, Marta Mateos i Judit Castaño.