Inici Bàsquet El CB L’Hospitalet supera al sènior masculí del Bàsquet Igualada

El CB L’Hospitalet supera al sènior masculí del Bàsquet Igualada

5 inicial Physic CB Igualada: M. Moliner, E. Burgès, J. Torres, A. Gual, E. Tejero.

5 inicial Torrons Vicens CB L’Hospitalet: E. Arques, G. Diaz-Morera, X. Guia, M. Acosta.

El partit començava molt lent en atac per part dels dos equips. Amb molt poques ocasions de bàsquets fàcils i dificultats per poder trencar la defensa contrària. Un equip local molt posat al partit aguantava els atacs de l’equip líder, robant pilotes i agafant els rebots defensius, ajudaven a poder ficar pilotes dins i jugar amb els interiors. Un parcial de 19-20 tancava el periode.

En el segon quart, la intensitat en l’atac de l’equip local baixava lleugerament, deixant una escletxa que van saber aprofitar molt bé l’equip visitant per marxar en el marcador. Atacs amb molta pèrdua de pilotes que no afavoria gens als blaus. Un període molt apàtic amb un parcial de 13-16, col·locava un resultat a l’electrònic de 32-36 a la mitja part. A la represa del partit, un Hospitalet molt ficat en atac es mostrava imparable per l’equip local, que seguia amb dificultats per poder trobar situacions de bàsquets. Els jugadors de J. Tarragona, amb molt encert i mostrant el seu millor joc, van marxar del marcador amb molta facilitat. El Physic CB Igualada no va aconseguir trobar la manera per aturar l’atac dels visitants. El parcial va ser de 16-24, que feia un total de 48-60 al marcador.

En l’últim quart, els locals trobaven l’encert a l’aro amb l’anotació de 4 triples, entraven al partit a falta de 3 minuts per el final. Tot i així, els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras no perdien les ganes de remuntada. Amb les faltes del final del partit es va donar per sentenciat el resultat. El parcial va ser de 25-21. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 73 – Torrons Vicens CB Hospitalet 81.

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (7), R. Riu (0), E. Burgès (10), J. Torres (5), C. Fons (7), A. Gual (14), A. Del Hoyo (2), X. Creus (4), S. Laguarta (0), M. Benito (-), E. Tejero (20), P. Camí (4).rnrnrnrnAnotació Torrons Vicens CB Hospitalet: JF. Carrera (4), J. Sole (0), J. Salto (11), O. Bayo (2), E. Arques (2), X. Moreno (0), A. Reina (13), G. Diaz-Morera (24), X. Guia (2), E. San Epifiano (19), M. Acosta (4), J. Balastegui (0).

Parcials: 19-20, 13-16 (32-36), 16-24 (48-60), 25-21 (73-81).

Àrbitres: D. Hernández, A. Hormigo.