Inici Futbol El Carme necessita un punt per aconseguir la permanència a Tercera Catalana...

El Carme necessita un punt per aconseguir la permanència a Tercera Catalana a la darrera jornada

COMPARTIR

La Tercera Catalana arriba a la darrera cita del calendari aquest diumenge (en jornada unificada a les 12h) amb tot decidit excepte una plaça de descens.

 

 

[Img #22652]Amb l’Òdena campió i ascendit a Segona; l’Atlètic Vilafranca amb la promoció al sac; i amb Espirall i Penya Jove descendits a Quarta, només falta saber el nom del tercer equip que baixa a la darrera categoria del futbol català. Hi ha tres candidats, un dels quals és anoienc: el Carme. Sant Cugat Sesgarrigues i Ribes són els altres dos. Carmetans i santcugatencs arriben al partit final amb dos punts més (33) que els ribetans (31).

 

 

Rival descendit

Tots tres equips juguen a casa. El Carme rep la Penya Jove, que ja ha baixat; igual que l’Espirall, rival del Sant Cugat. El Ribes, per la seva part, s’enfronta a un Calaf, que tampoc s’hi jugar res més enllà de l’honor d’acabar quart.

 

 

Els carmetans en tenen prou amb puntuar a casa contra la Penya Jove per salvar-se matemàticament. Només baixarien en cas de perdre i que el Ribes guanyés el seu partit.

 

 

Possibilitats d’un descens compensat
En quan a hipotètics descensos compensats, tenint en compte les puntuacions dels altres vuit equips barcelonins que ara són 14ns als seus respectius grups, el Carme se’n deslliuraria completament en cas de puntuar: hi poden haver un màxim de tres descensos d’aquest tipus i els carmetans mai baixarien així si no perden contra la Penya Jove.

 

Un descens compensat només afectaria en cas que el Carme perdés, el Ribes no guanyés i hi hagués una autèntica carambola que passaria, d’entrada, perquè cap equip català pugés a Segona B, cap dels tres barcelonins que promocionaran ho fessin a Primera Catalana i que algun dels tres 14ns de Tercera Catalana que ara mateix tenen pitjor puntuació que el Carme ho revertís a la darrera jornada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*