Inici Art El capelladí Jordi López-Alert mostra les seves pintures a la Pobla de...

El capelladí Jordi López-Alert mostra les seves pintures a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

[Img #6166]La Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt acollirà, del 14 al 28 d’abril, una mostra de les pintures del capelladí Jordi López-Alert. La inauguració tindrà lloc el diumenge 14 d’abril a 2/4 d’1 del migdia. Aquesta col•lecció pictòrica l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Jordi López-Alert va néixer a Capellades el 1971. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i diplomat en Biblioteconomia i Documentació per la mateixa universitat. La seva obra és fruit d’una mirada emocional i reflexiva del seu entorn. El seu interès per les emocions en l’ésser humà i els seus vincles amb el paisatge han estat una constant en la seva obra en els darrers anys.

El 2009 va fer una estada de mig any a la Universitat de Michigan (EUA) on el van seleccionar per participar en una exposició col•lectiva d’artistes internacionals. Ha exposat també a Barcelona, Lleida, Sitges, Igualada, Capellades i Sant Sadurní d’Anoia. Entre d’altres guardons, el 2010 va obtenir una Menció Honorífica a la Biennal d’Art Internacional de Sant Pere de Riudebitlles.

L’horari de visita de la mostra pictòrica serà de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*