Inici Futbol El Capellades s’imposa a l’Ateneu Penya Blaugrana d’Igualada

El Capellades s’imposa a l’Ateneu Penya Blaugrana d’Igualada

No va començar bé el partit per l’Ateneu-PBI que es va veure superat per la intensitat del Capellades que, a més, es va avançar en el marcador amb un gran xut a la sortida d’un córner. Els arlequinats van anar entrant en el partit i van passar a dominar el joc disposant de dues clares ocasions per empatar el partit però sense encert. Es va arribar al descans amb 1 a 0.

La segona meitat es va inicar amb la mateixa tònica però més encert, ja que en el minut 51, Cid posava l’empat en el marcador. L’Ateneu-PBI va seguir dominant per intentar agafar avantatge en el marcador, però tot i alguna ocasió per fer-ho, va ser el Capellades, que gràcies a un gran gol de Vives tornava a situar-se en avantatge.

Fins el final els arlequinars van intentar empatar però sense èxit i s’arribava al final del partit amb el 2 a 1.

Gols: 1-0 Oriol (min.7), 1-1 Cid (min.51), 2-1 Vives (min.65)

Capellades: Casanova, Arenas, Torres, Lobsto, Victor, Antonio, Manzano, Sergio, Camps, Oriol i Merino
Suplents: Navarro, Alex, Vives, Jordi i Rubio

Ateneu-PBI: Bernat, Pol, Albert, Romero, Palau, Cesc,Codina, Genis, Lliro, Pujado i Verriere
Suplents: Escriu, Sergi, Marc, Llansana, Cid i Arnau