Inici Poliesportiu El Can Titó fa un pas de gegant cap a la salvació...

El Can Titó fa un pas de gegant cap a la salvació (6-5)

Treballada i justa victòria aconseguida aquest cap de setmana per l’equip sènior del CFS Can Titó Vilanova del Camí que permet als de Fidel Muñoz allunyar-se a quatre punts del descens a falta de dues jornades. L’equip tenia la primera oportunitat de certificar la permanència; feia falta una victòria dels vilanovins i una derrota del Frederic Mistral que no va poder ser. Els vilanovins van fer la seva part, i van guanyar 6-5 davant l’Estel Vallseca, però el Frederic Mistral també va vèncer.

[Img #22387]Aquesta setmana els visitava el tercer classificat, l’Estel Vallseca en plena lluita per l’ascens. El partit va començar molt bé ja que al minut 5 Abel feia pujar el 1 a 0 a l’electrònic. Tot i això els vilanovins no aconseguien tenir prou la pilota com per crear mes ocasions de gol. En dos minuts l’Estel va remuntar el partit i es va posar 1 a 2. Però al minut 13 el juvenil Andreu Solano va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per posar el 2 a 2 al marcador. Resultat amb el que és podia haver arribat al descans, però un error en defensa el va aprofitar l’Estel Vallseca a falta de 20 segons per posar el 2 a 3.

Remuntada al segon temps
A la represa, els locals van sortir molt endollats. Conscients del resultat del Frederic Mistral no hi havia cap altre més opció que guanyar per seguir depenent de ells mateixos. Al minut 22 Maikel posava el 3 a 3 i un minut més tard Marc Tomàs provocava que l’equip visitant és marquès el 4 a 3 en pròpia porta. El partit estava boig i novament ho va aprofitar l’equip barceloní per marcar dos gols gairebé seguits i posar-se amb un favorable 4 a 5 a falta de 13 minuts. Un minut més tard Jordi Dalmases marcava i posava el 5 a 5 a l’electrònic. A falta de sis minuts Andreu Solano va marcar el 6 a 5 definitiu. Gol que va fer envogir les grades de Can Titó. L’equip va saber patir la forta pressió de l’equip visitant en els últims minuts per aconseguir 3 punts molt importants.

Dissabte, a Cervelló
El pròxim partit de l’equip serà el dissabte 23 de maig al Pavelló Municipal de Cervelló a les 17:30h davant el Futsal Cervelló. Sí l’equip aconsegueix la victòria serà un any més equip de Divisió d’Honor Catalana. És per això que el club anima a tots els aficionats a acompanyar l’equip en aquest desplaçament. Els jugadors sortiran del Restaurant Nou de Vilanova del Camí sobre les 15:30h aproximadament.