Inici Futbol El Can Titó cau davant el Sala 5 Martorell, malgrat la igualtat...

El Can Titó cau davant el Sala 5 Martorell, malgrat la igualtat de forces

Aquest dissabte ha arribat la segona derrota consecutiva del Can Titó a la difícil pista del Sala 5 Martorell, la crònica del partit es molt fàcil de fer aquesta setmana, segons afirma David Navarro des del Club Futbol Sala Vilanova. I és que quan s’enfronten dos equips amb un nivell molt igualat i quan els dos juguen amb molta intensitat, el resultat es decideix per detalls molt petits. Això és el que va passar dissabte a Martorell. Els de Can Titó van desaprofitar una vegada més moltes ocasions clares de gol i els locals quan les van tenir les van materialitzar. Aquesta va ser l’única diferència que hi va haver entre els dos equips i que va impedir als de Vilanova treure alguna cosa positiva de Martorell.

El partit començava amb moltíssima intensitat amb tots dos equips pressionant tota la pista, una mosta clara que tots dos volien avançar-se en el marcador el més aviat possible. En aquest primera part, però, els de Martorell van ser una mica superiors; van tenir més paciència i això va fer que s’arribés al descans amb un 3 a 1 que més o menys feia justícia al joc d’ambdós equips.

A la represa el partit va canviar. Els de Vilanova van sortir a per totes i amb un nivell defensiu molt alt i una bona circulació de pilota es van fer amb el control del partit i van aconseguir empatar a 3 a manca de 10 minuts pel final del matx. Van tenir la clau del partit, quan els locals estaven patint molt, però els de Vilanova van desaprofitar quatre ocasions claríssimes de gol, tot el contrari que els locals que van aprofitar les tres que van tenir per posar el 6 a 3 definitiu en el marcador.

Van jugar per l’equip inicial:  Raul, Torralba (1), Iñaki, Edu i Quim, També Ivan, Jesus, Mario, Miki (1) i Hita.