Inici Gent El Campus Universitari d’Igualada viu la graduació de la seva segona promoció

El Campus Universitari d’Igualada viu la graduació de la seva segona promoció

COMPARTIR

[Img #31616]El passat divendres es va celebrar la segona cerimònia de promoció d’alumnes que conclouen els seus estudis al nou Campus Universitari d’Igualada. Aquest curs 2015-2016 han finalitzat els seus estudis un total de 26 alumnes del Grau en Enginyeria Química i del Grau en Enginyeria en Organització Industrial. Tot i que estava previst a l’exterior, l’acte de graduació es va fer finalment al vestíbul del Campus per les inclemències meteorològiques. Els mateixos estudiants van ser els encarregats de conduir la presentació la cerimònia.

 

Anna Bacardit, directora de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, va expressar el seu desig que els pas per la universitat hagi permès als alumnes “descobrir altres maneres de fer, altres maneres de pensar, de participar i, sobretot, de cooperar”. Després de felicitar-los, Bacardit els ha demanat que es segueixin formant al llarg de la vida i que esdevinguin “persones implicades en el vostre entorn, compromeses, solidàries i crítiques”

 

Sisco Vallverdú, representant de la UPC i vicepresident del Consorci Escola Tècnica d’Igualada, es va mostrar orgullós de veure els alumnes graduats i els va advertir que un dels grans reptes als que s’enfrontaran és que “haureu de decidir, i les competències que adquiriu us han de portar a prendre les decisions més adequades, a vegades sense saber ben bé les conseqüències o característiques”.

 

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha recordat l’aposta de la ciutat pels estudis universitaris i, dirigint-se als graduats els ha dit que “el futur sou vosaltres” i ha advertit que “no hi ha cap futur per la gent que no es forma de manera continuada”. Castells també ha agraït la dedicació dels professors del Campus i ha posat en valor els índexs d’excel•lència de les universitats catalanes que permeten “construir un país d’oportunitats”.

 

El padrí d’aquesta promoció, 2012-2016 és Lluís Ollé, professor del Campus que considera “un privilegi” haver estat escollit. Ollé ha explicat que “he lluitat per aconseguir-vos un futur exitós amb les bases de coneixement que heu adquirit” abans de procedir al lliurament de les bandes i les orles a cadascun dels 26 alumnes graduats.

 

El cant del tradicional Gaudeamus Igitur va donar pas a les fotografies de grup i a un refrigeri. El duet igualadí format per Ariadna Bonet i Cels Burgès van posar la banda sonora a l’acte.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*