Inici Poliesportiu El camp d’Aravell va acollir la cinquena prova del XII Circuit de...

El camp d’Aravell va acollir la cinquena prova del XII Circuit de Golf de l’Anoia Golf Club

[Img #8593]L’escenari, en aquesta ja cinquena convocatòria, fou el dificultós, però agraït, camp d’Aravell, a l’Alt Urgell. El dissabte dia 6 una bona quantitat de socis del club varen competir en una atmosfera perfecte per a la pràctica del nostre esport; tot i estar a una altitud considerable la calor es va fer notar, però no va aconseguir debilitar les targetes dels jugadors, al contrari.

El recorregut dels 18 forats demanava d’una bona combinació entre la potència i la tècnica; el camp estava en perfectes condicions. Fou amb aquesta mentalitat com els participants van sortir al tee.
[Img #8594]
Acabada la jornada els resultats foren els següents. En Handicap Inferior el vencedor fou Jose Luis Ortiz amb uns excel•lents 38 punts, seguit per un menys de Carles Gubern i ja en tercera posició Manel Munné amb 36. En la següent categoria, Handicap Mig en sortí guanyador Josep Maria Cucurull aconseguint 36, amb 31 restà Dani Trepat al segon esglaó i ja al tercer lloc Ricardo Fuentes amb els seus 29. Posteriorment en Handicap Superior el vencedor fou Joan Figuerola amb 32 punts, darrere seu es classificà Ricard Garcia amb 32 també, tancant el pòdium i amb 31 punts quedà Josep Casas Corcelles. En l’apartat de senyores la guanyadora fou Marta Cucurull amb una gran actuació assolint 43 punts, amb més diferència el segon lloc l’ocupà Maria Antonia Llambés amb 26 punts i en tercera posició hi quedà Núria Benet. Finalment en la Categoria Juvenil el triomf fou per Francesc Sala amb una puntuació de 33 punts, en segon lloc Albert San José amb 24 i en tercer lloc Manel Martí Rosich amb un menys, 23.

Un cop conclosa la cinquena convocatòria la propera sortida dels integrants del club serà el proper 23 d’agost al Club de Golf Barcelona. Significarà el torneig que marca l’inici de la Festa Major d’Igualada i, en conseqüència, possiblement el més esperat i desitjat de tot l’any, VIII Torneig Ciutat d’Igualada & SM44. Així doncs, el club inicia el descans estiuenc fins a finals d’agost en l’apartat de golf.

La propera prova el dissabte 20 i el diumenge 21, correspon al circuit de Pitch & Putt amb el I Torneig Neteges Nie al camp d’Oller del Mas, sortides a tiro a les 9:00 hores