Inici Atletisme El CAI Petromiralles suma dues medalles al Campionat d’Espanya Promesa

El CAI Petromiralles suma dues medalles al Campionat d’Espanya Promesa

[Img #28315][Img #28328]L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Darío Sirerol es va proclamar dissabte passat Campió d’ Espanya Promesa en Triple Salt a Sant Sebastià, assolint amb un millor intent de 15,38 m. un nou rècord d’Igualada, millorant els 15,00 m. del passat 6 de febrer a Sabadell, i assolint la mínima per als Campionats d’Espanya Absoluts de Madrid. Diumenge, Jordi Yoshinori Matsuoka era segon i sots-campió en Salt de Llargada, amb 7,27 m., al Campionat d’Espanya Promesa indoor disputat el passat cap de setmana.

Els cinc atletes del CAI Petromiralles participants, van assolir dues medalles i dues llocs de finalista, en una brillant actuació global. A més de l’or per a Dario Sirerol en Triple Salt i de l’argent per a Jordi Y. Matsuoka en Llargada, va sobresortir també el quart lloc de Matsuoka en el Triple Salt, amb un millor intent de 14,67 m. per a l’igualadí. Lahcen Ait Alibou era cinquè a la final dels 3.000 m.llisos, amb 8’27”12, i Marc Sánchez era 12è en el Salt d’Alçada masculí, amb un millor intent de 2,00 m., mateixa marca que els classificatoris del 8è a l’11è de la prova, que es va decidir per nombre d’intents. Jan Roca era tercer en la 4ª sèrie classificatòria dels 200 m.ll. amb 22”75, que no li donaren l’accés a la semifinal corresponent.