Inici Atletisme El C.A.Igualada Petromiralles, premiat a la Nit de l’Atletisme Català

El C.A.Igualada Petromiralles, premiat a la Nit de l’Atletisme Català

COMPARTIR

[Img #8629]El C.A.Igualada Petromiralles, va ser premiat amb 2 distincions el passat dijous 4 de Juliol al vespre, en la gala de la Nit de l’Atletisme Català 2012, que es va celebrar a la Sala d’Actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme.  L’acte va ser presidit pels srs. Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport, Xavier Amador, director de relacions institucionals de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Sans, director esportiu i de relacions institucionals de la UFEC, i Noemí Llorens, directora comercial i de màrqueting i att. al soci de l’Aliança, acompanyats pel sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada Petromiralles va esser premiat en la categoria Juvenil masculí, com a club amb millor puntuació en els campionats catalans individuals en Pista Coberta 2013, i en fèmines, pel 3.er. lloc de l’equip absolut fem. del CAI, a la Lliga Catalana de Clubs de 1.ª categoria 2012, recollint els premis el President del CAI Ramón Mir.

Foren guardonats diversos Clubs i  atletes catalans com a mes destacats de les diferents categories, sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons la marxadora internacional del Valencia Terra i Mar Beatriz Pascual, i el seu entrenador Josep Marín, i el fondista internacional Carles Castillejo -Adidas -, i el seu entrenador Juan Ramón Muñoz.

Altres guardons i homenatges foren per al Jutge Jordi Reinoso, que va recollir la placa al mèrit “Domingo Casillas”, i José Saenz de Pablo, que va recollir el premi al jutge de l’any, entre altres.  Es va premiar també al C.A. Lloret, pels seus 25 anys d’activitat atlètica.

Finalment, es va mostrar el reconeixement  a l’entitat l’Aliança, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*