Inici Bàsquet El Bàsquet Vilanova només recull derrotes el cap de setmana

El Bàsquet Vilanova només recull derrotes el cap de setmana

COMPARTIR

[Img #4499]Nova jornada, per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant, amb dues derrotes. Els equips sènior femení i l’aleví mixte no van jugar.

L’equip sènior masculí va perdre davant el C.E La Marina B per 57 a 50 després d’una pròrroga. Bon partit dels jugadors vilanovins que es van veure clarament maltractats per un arbitratge molt cassolá i covard del senyor Ormella. Davant d’una afició local molt nombrosa i sorollosa el senyor arbitre va pitar totes les accions dubtoses a favor de l’equip local. Després d’una bona primera part que va acabar amb el marcador 20-27 a favor dels vilanovins, al tercer quart va començar la desastrosa actuació del colegiat que va tornar a ficar al partit l’equip local, i finalment a la pròrroga es va encarregar de decantar el resultat definitivament del costat local. Van jugar Roger Freixes, Ricard Pons (17), Fernando Leno, Víctor Ajenjo, Oscar Borrega, David Jurado, Gerard Pons (7), Manu Contreras (13), Carlos López (2), Stalin Rodríguez (11) Albert Vilalta i Adrià Díaz.

L’equip júnior va perdre davant el segon classificat, C.E. GELIDA per 82 a 12. Dura derrota dels nois del júnior davant un equip molt superior en edat i experiència. Degut a les moltes baixes van jugar 5 jugadors cadets, però que ho van deixar tot a la pista. Van jugar Sergi Gálvez, Tiago Rodríguez (4), Camilo Rodríguez (4), Carlos Latorre, Alex Nebrera (4), Juan A. Ramírez, Samuel Caballero, Javier Sànchez, Leo Rodríguez  i Aleix García.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*