Inici Bàsquet El Bàsquet Igualada es retroba amb la victòria

El Bàsquet Igualada es retroba amb la victòria

[Img #2649]Aquest cap de setmana, dissabte 01 de desembre el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”  es va retrobar de nou amb la victòria, que no ho feia des de la primera jornada de lliga, hi ho va poder fer a Les Comes davant l’afició, i es va celebrar com si d’un gran triomf es tractés, no era per menys, doncs l’equip igualadí necessitava i es mereixia guanyar un partit urgentment per alçar els ànims de tot l’equip al complert, i així va ser davant del C.B. VIC-UNIVERSITAT DE VIC que va anar a remolc tot el partit i veia com l’equip local anava distanciant-se en al marcador per guanyar finalment amb un resultat de 76-61.

Àrbitres del partit: J.F. Patiño  com a principal i M. Rue com auxiliar.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a local, han estat:  M. SESÉ, J.M. HUERTAS, J. TORRES, C. FONS, M. ROCA. [Img #2650]Per part del C.B. VIC-UNIVERSITAT DE VIC, que jugava com a visitant han estat: J. VERDAGUER, M. FREIXAS, O. MASNOU, D. PERUGA, X. COSTA.

Parcials de cada període: 1r 17-12, 2n 20-15 (37-27), 3r 22-19 (59-46), 4t 17-15 (76-61).

Anotacions per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (), M. Sesé (21), J.M. Huertas (8), J. Torres (11) A. Roca (), C. Fons (9), A. Gual (10), M. Roca (9), A. Fratila (), E. Tejero (8), S. Laguarta (), B. Martínez ().

Anotacions per part del C.B. VIC-UNIVERSITAT DE VIC: J. Verdaguer (3), M. Freixas (14), LL. Verdaguer (8), O. Masnou (4), G. Comas (4), D. Peruga (4), M. Prat (), X. Espaulella (2), G. Ballell (8), X. Costa (14).

Finalment, després de 10  partits sense conèixer la [Img #2651]victòria, el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” guanya el seu segon partit a la lliga que tant se li resistia i després de perdre a la prorroga a la jornada anterior. No ho podia fer millor que davant el seu públic i amb un joc altíssim de ritme des del primer al darrer minut tant en atac com en defensa. Ja des del primer quart van comandar en el marcador i no van deixar opcions al rival, que després de dominar tots els períodes va ser la consecució clara d’un triomf ben merescut al treball realitzat tant tècnic/tàctic, com físic i mental durant totes aquestes setmanes. Els jugadors igualadins es van treure els mals sons de les darreres setmanes i van demostrar el carisma i la gran qualitat tècnica i humana que hi ha en aquest equip.

Ara ja amb la banqueta recuperada al complert de tots els jugadors lesionats, cal seguir treballant com fins ara i anar sumant partit a partit per poder escalar posicions en la classificació general i poder estar a final de temporada entre els millors equips.

Aquest proper cap de setmana hi ha descans de Lliga per motius del pont de la festivitat de la Puríssima, no serà fins el proper dissabte 15 de desembre que l’equip igualadí es desplaçarà fins a terres tarragonines per jugar amb l’AB EL VENDRELL “A” al Pavelló Santa Maria del Mar a la localitat de COMARRUGA (TARRAGONA) a les 18:00 hores.