Inici Bàsquet El Bàsquet Igualada dóna una bona imatge, però cau davant el Grup...

El Bàsquet Igualada dóna una bona imatge, però cau davant el Grup Barna

COMPARTIR

[Img #2244]Dissabte el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” va tornar a jugar a Les Comes davant l’afició, amb les ganes i la il•lusió de sumar la seva segona victòria des de que va arrencar la lliga, però s’enfrontaven a un equip amb molt talent com és el C.B.GRUP BARNA “A”, que tot i donar una bona imatge de joc en equip no hi va haver prou per que l’equip barcelonès guanyes finalment amb comoditat el matx amb un resultat de 54-68.

Àrbitres del partit: F.A. Marín com a principal i S.R. Ruíz com auxiliar.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a local, han estat: M. SESÉ, J.M. HUERTAS, J. TORRES, C. FONS, M. ROCA. Per part del C.B. GRUP BARNA “A”, que jugava com a visitant han estat: X. PORTO, A. MARTÍNEZ, S. NAVARRO, A. ARCO, B. RAMOS.

Parcials de cada període: 1r 09-22, 2n 18-13 (27-35), 3r 11-17 (38-52), 4t 16-16 (54-68).

Anotacions per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (0), M. Sesé (19), J.M. Huertas (4), J. Torres (18) A. Roca (0), C. Fons (5), A. Gual (2), M. Roca (6), A. Fratila (0), G. Estany (0), E. Tejero (0), S. Laguarta (0).

Anotacions per part del C.B. GRUP BARNA “A”: J. Querol (7), X. Porto (11), A. Martínez (9), A. Jané (0), C. Gil (6), C. Porto (2), O. Villaplana (0), S. Navarro (8), D. Capellas (2), A. Arco (12), B. Ramos (11).

El PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, tot i tenir canvis a la banqueta, per part de Raúl Caballero substituint a Joan Isart, que voluntàriament va decidir deixar l’equip per donar entrada d’aire nou a la direcció tècnica de l’equip i així poder arrencar el vol a la lliga amb victòries, no va poder ser tot i jugar a casa, ja que davant hi havia un gran equip, el C.B. GRUP BARNA ”A”, que li va posar les coses molt difícils a l’equip igualadí des del inici del partit, que amb un parcial de 9-22 en el primer període, va donar un cop d’autoritat per manar en el marcador. Però els homes de R. Caballero van treure pit en el segon període, que va fer que tornessin a estar al partit abans del descans, després d’un bon treball defensiu més agressiu i un joc d’atac amb bona circulació de pilota i trobant les millors situacions per fer cistella, i amb un parcial a favor de 18-13, van reduir distàncies per anar a la mitja part amb un resultat de 27-35.

A la represa del partit, els jugadors barcelonesos van sortir decidits a distanciar-se en el marcador, estant agressius a les línees de passes i endarrerir l’atac de l’equip igualadí, posant les coses més difícils en el moment de seleccionar una bona cistella, i amb un parcial de 11-17 es van augmentar la seva distància i els jugadors locals veient més difícil la victòria. D’aquesta manera en el darrer quart el C.B. GRUP BARNA, va trencar el partit arribant a la diferència màxima de 20 punts, amb un encert increïble i amb una defensa que frenava l’atac dels jugadors de l’Anoia, però aquests no van tirar la tovallola i van intentar reduir la distància en el marcador de cara al partit de tornada, així el parcial d’aquest període va quedar en igualat, 16-16, amb un marcador final de 54-68.

El proper diumenge 25 de Novembre el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” visita la pista del C.N. SABADELL, on intentaran sumar aquesta segona que tant se’ls hi resisteix, això serà a les 17.30 hores.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*