Inici General El bàsquet hostaletenc presenta els seus equips per aquesta temporada

El bàsquet hostaletenc presenta els seus equips per aquesta temporada

COMPARTIR

[Img #32619]El passat dissabte 8 d’octubre la Secció Esportiva Casal Català-Bàsquet dels Hostalets de Pierola va donar inici a la temporada 2016-2017 davant la seva afició. Una matinal on va presentar els equips que competiran durant aquest curs.

 

A la pista dels Hostalets de Pierola es van convocar tots els jugadors que disposa el club, un total de 21 nens, nenes i noies amb moltes ganes i motivació per gaudir dels companys i de l’esport que els motiva.

 

Van iniciar la jornada fent la presentació de l’Aleví mixt format per 11 jugadors/es més 1 jugador d’escola. Aquest equip és fruit de la fusió del Benjamí i l’Aleví ja que no hi ha prou nens per fer els dos equips i hi ha jugadors amb diferents edats, des del més menut, Quim A. que té 5 anys als més veterans que en tenen 11.

 

Tots van anar desfilant al sentir al seu nom. Per començar, l’entrenador Sergi Mata i després els jugadors: Quim A, Noa R Dani R, Gabriel G, Carla G, Salma O, Fàtima O, Lucio F, Max G, Guillem A, Jacob T i Marouan E.

 

Van jugar un partit amb l’escola Monalco, un conjunt més homogeni en edats i que van sorprendre en el primer quart. Després, quan els nervis dels que jugaven per primera vegada es van anar apaivagant, les coses van sortir una mica millor. Per molts d’ells serà un dia que recordant com el del seu debut en una pista de bàsquet.

 

Un cop acabat el partit de l’Aleví es va presentar el Cadet femení. Primer l’entrenadora Laia G seguida de les seves jugadores: Llum A, Berta S, Alexandra J, Ilènia Ll, Aina C, Vinyet V, Andrea M, Júlia P i Anna P.

 

El Cadet va disputar un partit molt més seriós, fruit del treball que porten arrossegant des de fa algunes temporades, tot i que hi ha hagut incorporacions noves que ràpidament van agafant el fil del treball.

 

Van jugar davant del Vilanova del Camí en un partit força igualat però que es va decantar a favor de les locals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*