Inici Societat Eixarcolant busca voluntaris per la propera Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Eixarcolant busca voluntaris per la propera Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

COMPARTIR
Voluntaris de la jornada celebrada el 2019.

El dissabte 2 d’octubre es durà a terme la 6a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, un esdeveniment que té per objectiu potenciar l’ús de les plantes silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals en desús.

Un any més, la ciutat d’Igualada viurà una jornada única a l’estat que posa sobre la taula les bases per transformar el model de producció, distribució i consum d’aliments actuals per un de més solidari i just econòmicament i alhora respectuós amb el medi ambient.

Com cada any, al cor de l’Anoia s’hi reuniran paradistes, cuiners, talleristes i ponents experts d’arreu del país per desenvolupar les més de 100 activitats previstes, totes elles relacionades amb les plantes oblidades.

Per tal de poder dur a terme amb èxit aquesta jornada gastronòmica, que ha experimentat un gran creixement els darrers anys, el Col·lectiu Eixarcolant anima a tothom a participar-hi i a gaudir de la festa des de dins com a voluntari o voluntària.

Totes les persones interessades poden trobar a la pàgina web del Col·lectiu www.eixarcolant.cat la possibilitat d’inscriure’s com a voluntaris i voluntàries mitjançant un petit formulari que tenen a la seva disposició. També poden fer-ho enviant un correu electrònic a l’entitat.

Els participants podran escollir l’horari, els àmbits en els quals els vindria de gust col·laborar, i d’altres aspectes per tal que l’experiència sigui d’allò més gratificant.

En aquesta edició es calcula que seran necessaris més de 160 voluntaris i voluntàries, per aquest motiu, membres de l’entitat encoratgen a tothom a inscriure-s’hi i recorden que no cal ser un expert en plantes per participar-hi des de dins.

La 6a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades properament presentarà el programa i obrirà les inscripcions per a totes aquelles activitats que així ho requereixin.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*