Inici Societat Eixarcolant busca voluntaris per a una nova Jornada Gastronòmica de les Plantes...

Eixarcolant busca voluntaris per a una nova Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

COMPARTIR

El dissabte 13 d’abril es durà a terme la 4a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, un esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer i posar en valor espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals en desús, i en conseqüència fomentar un model de producció i consum d’aliments més sostenible i més coherent.

La Jornada atrau visitants d’arreu del país i també de l’estranger, i s’ha consolidat com un esdeveniment de referència gràcies a la gran diversitat i qualitat de les activitats incloses en el programa, que per aquesta 4a edició s’acosten a la norantena.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’entitat igualadina Col·lectiu Eixarcolant, i tothom qui participa en les tasques de coordinació i preparació prèvia ho fa de forma totalment altruista. Alhora, per garantir la bona preparació i desenvolupament de la Jornada és necessària la implicació de més d’un centenar de voluntàries i voluntaris.

Des del Col·lectiu Eixarcolant ja s’ha iniciat la cerca de voluntaris i voluntàries que desitgin fer possible un any més aquest esdeveniment, transformador i únic a nivell europeu, a la ciutat d’ Igualada. Per participar com a voluntaris o voluntàries a la Jornada i viure-la des de dins només heu d’enviar un correu electrònic a info@eixarcolant.cat indicant el vostre nom, correu electrònic i telèfon.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*