Inici Atletisme Eduard Viles i Sheila García (CA), quarts al Campionat d’Espanya

Eduard Viles i Sheila García (CA), quarts al Campionat d’Espanya

[Img #20522]Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Eduard Viles i Sheila García, van assolir una gran 4.ª posició en les finals respectives dels 60 m. llisos, en el decurs dels 51.ens. Campionats d’Espanya Absoluts en Pista Coberta,  que es van dur a terme el passat cap de setmana a la localitat malaguenya d’Antequera, amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal. A més, Sheila García era també 7.ª en Salt de Llargada amb 5,79 m., Ariadna Ramos 6.ª en el Triple Salt amb 12,63 m., Marc Sànchez  10è en Salt d’Alçada  amb 2,05 m., i Jan Roca debutava als estatals absoluts amb 22”42 en 200 m.ll., en una brillant [Img #20523]actuació global dels anoiencs, que assoliren 4 posicions de finalistes. El CAI Petromiralles va ser el 15è  club general i 4.t club català per puntuació dels seus atletes,  darrera del F.C. Barcelona, de l’A.A. Catalunya i de la A.A. Palamós, entre 54 clubs participants.

Hi participaren 5 atletes del CAI Petromiralles, una de les representacions mes nombroses als estatals absoluts indoor del seu historial.

La Junior Sheila García, assolia la 4.ª posició en la final dels 60 m.llisos amb 7”57, nou Rècord d’Igualada absolut i quedant-se a només 1/100 de la medalla de Bronze. Anteriorment era 2.ª en la sèrie classif. amb 7”62, i 4.ª en la s/f. corresponent amb 7”65, i era també 7.ª en el Salt de Llargada amb 5,79 m., en una brillant actuació de la pierenca. Les campiones estatals foren Cristina Lara – F.C. Barcelona – en els 60 m.ll. amb 7”49  i Concepción Montaner – Playas de Castellón – en el Salt de Llargada, amb 6,44 m..

Eduard Viles, va ser també 4.t. en la final dels 60 m. llisos amb 6”81, a 1/100 del Bronze, després d’entrar 3er  en la s/f. corresponent amb 6”82, i 2.n. amb 6”86 en la seva sèrie classificatòria, en una gran actuació de l’atleta de Mediona. L’or va ser per a Arian O. García – Playas de Castellón – amb 6”74, en una final de foto-finish.

Ariadna Ramos, atleta de categ. Promesa,  assolia la 6.ª posició absoluta en el Triple Salt fem. amb un millor intent de 12,63 m. i essent la 1.ª catalana classificada.  Patricia Sarrapio – Playas de Castellón – es va imposar amb 13,94 m., assolint la mínima pels europeus.

El Promesa Marc Sànchez, assolia la 10.ª posició absoluta en el Salt d’Alçada, 2.n atleta català classificat i  amb un millor intent de 2,05 m., mateix registre que els classificats del 6è al 10è lloc.  Es va proclamar Campió estatal Miguel Ángel Sancho – Playas de Castellón – amb 2,24 m..

El Junior Jan Roca era 2.n de la 2.ª sèrie classificatoria dels 200 m.ll.  amb un registre de 22”42 que no li donaren l’accés a s/f., en el seu debut als Campionats d’Espanya absoluts.

Els Campionats estatals  eren  selectius pel Campionat d’Europa indoor de Praga dels propers 6 al 8 de Març.  Novament el públic va respondre a la cita amb l’atletisme, amb un gran nombre d’espectadors. Les proves es van poder seguir pel canal televisiu d’esports de TVE Teledeporte, i per internet, durant el cap de setmana.