Inici Llibres Eduard Creus publica nou llibre, “Llàgrimes de tardor”

Eduard Creus publica nou llibre, “Llàgrimes de tardor”

COMPARTIR

Acaba de sortir a la llum el nou llibre de l’escriptor igualadí i col·laborador d’infoanoia.cat, Eduard Creus i Vilarrúbias, que duu per títol “Llàgrimes de Tardor”. Publicat per Editorial El Toll, es tracta d’un recopilatori de 16 relats i micro-contes agrupats en 3 categories: pessics de vida (històries de la vida quotidiana,) llegendes d’arreu  i una trilogia dedicada a la guerra civil espanyola.

Després del seu darrer treball, “Aigualits, sí (75 anys del Club Natació Igualada)”, Eduard Creus torna a la narrativa de ficció, el gènere que més a cultivat en el decurs de la seva trajectòria literària.

En cadascun dels apartats de què consta Llàgrimes de Tardor, l’autor crea un espai exclusiu per a totes i cadascuna de les històries que els conformen. No obstant això, Eduard Creus ha sabut combinar-les de manera que mantinguin l’interès i l’atenció per part del lector. A “pessics de vida” hi trobem personatges i situacions amb els quals ens podem creuar durant el nostre camí vital. Petites dosis d’humor, barrejades amb engrunes de nostàlgia i melangia. Les “llegendes” són la incursió d’aquest escriptor en els elements fantàstics o insòlits que van proliferar durant el segle XIX.  La “guerra civil” pretén ser un petit retrat d’un dels episodis més lamentables de la història contemporània del nostre país, alhora que un homenatge als que van lliurar la vida pels seus ideals.

Publicar un recull de contes era un projecte que l’Eduard tenia pendent des de feia molt de temps. Ara, mercès a la col·laboració iniciada amb l’editorial El Toll a través de la seva revista “La Lluna en un Cove”, ha esdevingut una realitat

Properament, començaran la promoció i les presentacions del llibre. La primera serà a Igualada, la data de la qual s’anunciarà pròximament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*