Inici Llibres Eduard Creus presenta ‘Llàgrimes de tardor’ a Capellades

Eduard Creus presenta ‘Llàgrimes de tardor’ a Capellades

COMPARTIR

El passat 30 de novembre, va tenir lloc al Saló Rosa de la societat La Lliga de Capellades la presentació del llibre de relats “Llàgrimes de tardor”, de l’escriptor igualadí Eduard Creus. La presentació va anar a càrrec de Francesc Guinart, i l’acte va comptar amb una nodrida assistència.

Durant la presentació es van llegir fragments d’alguns dels contes que conformen el recull de narracions, i que estan dividides en 3 parts: pessics de vida, llegendes i la guerra civil. De la primera, el conductor de l’acte va destacar la originalitat dels relats, i la manera distesa de tractar els moments i situacions de la vida quotidiana a les que els protagonistes de les històries es veuen confrontats. El canvi de registre literari es fa palès en la part dedicada a les Llegendes, en què l’autor fa una incursió en aquest gènera que tant popular va ser durant el segle XIX. A la tercera i darrera part del llibre, dedicada a la guerra civil espanyola aflueix la tasca de recerca feta per l’autor, en els escenaris naturals on tingué lloc la contesa, la qual cosa va desembocar en les 3 narracions de ficció històrica que posen el punt i final al llibre.

En darrera instància tingué lloc un col·loqui entre el públic assistent, el presentador i l’autor, durant el qual aquest darrer va explicar com duu a terme el procés d’escriptura dels seus llibres, les fonts d’inspiració i els seus projectes de cara al futur. A la clausura de la presentació tingué lloc la signatura de llibres per part de l’autor.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*