Inici Destacats Edu Llorens, un igualadí a les bambolines de la Fórmula 1

Edu Llorens, un igualadí a les bambolines de la Fórmula 1

COMPARTIR

El Rotary Club d’Igualada ha organitzat un sopar amb posterior xerrada del jove igualadí Edu Llorens, que amb 24 anys és membre de l’escuderia Toro Rossa al campionat de Fórmula 1. Llorens, que acabava d’arribar del gran premi del Brasil, va explicar com amb la passió pel motor ha arribat, amb 24 anys, a ser el tècnic de rodes del cotxe pilotat per Pierre Gasly, i anteriorment per Carlos Sainz.

Edu Llorens és el responsable de que el set de rodes estigui apunt i en perfectes condicions, controlant en tot moment la pressió i la temperatura dels pneumàtics amb una precisió espectacular. Participa en l’estratègia de l’elecció dels pneumàtics en els grans premis, i també col·labora en el pit stop, canviant ell mateix el morro del cotxe, quan així es requereix.

La Scuderia Toro Rosso, amb un pressupost de 140 milions d’euros, competeix en els grans premis de Fórmula 1, amb dos cotxes i un equip de 80 professionals.

En acabar la conferència Llorens va respondre a les moltes preguntes formulades pels assistents, explicant moltes curiositats del món de la Fórmula 1.

FER UN COMENTARI

*