Inici Futbol Dues victòries i una derrota pels equips del Club Futbol Sala Òdena

Dues victòries i una derrota pels equips del Club Futbol Sala Òdena

FS Puig-Reig 2-3 CFS ÒDENA
Tercera divisió catalana de futbol sala.

Tres punts molt importants els que va treure el CFS Òdena sènior diumenge dia 30 de març a la pista del Futbol Sala Puig-reig, equip segon classificat de la categoria i invicte a la seva pista, on només dos equips han tret dos empats en tota la temporada.

El CFS Òdena no va entrar amb bon peu a la pista ja que al minut 2, els locals s’avançaven al marcador en una jugada de toc que va despistar a la defensa visitant. Però al minut 12, Michael va fer una bona jugada personal  i va enganxar un xut molt potent al qual el porter no va poder  fer-hi res. El partit des de llavors va canviar totalment i els visitants cada cop tenien més possessió de pilota i més jugades de perill fins que al minut 23, Cristian va marcar un gran gol aprofitant un llançament de porteria ràpid del porter Paco, i va ficar l’1 a 2 al marcador. Però quan semblava que el marcador marxaria així al descans, els locals van marcar l’empat a 2 aprofitant que la defensa de l’Òdena no va refusar la pilota en una jugada boja dintre de la seva àrea.
La segona part va ser molt igualada en quant a ocasions pels dos equips i bones aturades del porter local i de Pau, partit intens fins al final i amb molt bona actitud demostrada pels visitants que lluitant i lluitant es van emportar la victòria marcant, al minut 31 i per mitjà d’Albert, el gol que tancava el marcador i donava així la segona victòria consecutiva fora de casa.

Per part del CFS Òdena van jugar: Paco, Jaume(C), Michael(1), Albert(1), Marc, Pau, Cristian, Àngel i Eladio.
El pròxim partit de l’equip sènior es jugarà diumenge 6 d’abril al poliesportiu Mestre Vila Vell d’Òdena davant el Castellgalí Unió Esportiva.

Club FS Manresa 7-0 CFS ÒDENA
Tercera divisió catalana juvenil de futbol sala.

Derrota del juvenil del CFS Òdena per 7 a 0 a la pista del Manresa, en un dels pitjors partits de la temporada.
Els odenencs van sortir molt adormits i tous a la pista i no van saber entrar al partit durant la primera part i els gols van anar caient un darrere de l’altre fins a arribar al 5-0 amb el qual el partit s’anava al descans i podría haver caigut algún més. Per part visitant, molt poc perill, només alguna aproximació i res més.
A la represa, els odenencs van treure orgull i força i van jugar molt millor que a la primera part i això es va traduir en un parcial de només 2-0 a la segona part (i un gol, de penal) i alguna ocasió per poder marca com a mínim el gol de l’honor.
El pròxim partit del juvenil del CFS Òdena será el dissabte 6 d’abril a les 11:30h al Pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena davant el Capellades en partit de lliga del Grup 2 de la Tercera Divisió Catalana de futbol sala.

CFS ÒDENA 6-4 Pere Vives Vich
Lliga comarcal de l’Anoia infantil.

[Img #14089]Gran victòria al pavelló Mestre Vila Vell, on l’equip infantil es va imposar al líder de la competició.
El partit va començar amb un gol de l’equip visitant molt ràpid, l’equip local es va recomposar i va empatar el partit ràpidament, els locals van jugar un partit molt bo defensivament evitant que l’equip mes golejador de la lliga s’imposés amb un resultat abultat i s’enportes els 3 punts.
El partit el va aixecar dues vegades l’equip local primer remuntant un 1-2, quan va aconseguir empatar el partit l’equip visitant es va tornar a adelantar i immediatament l’Òdena va tornar a empatar.  El partit es va convertir en un partit d’anada i tornada constant i l’equip visitant en una jugada amb una mica de sort va tornar-se a adelantar, l’equip local va aconseguir remuntar el partit fins acabar amb un 6-4.
Va ser un partit molt disputat i va ser una victòria molt treballada.