Inici Bàsquet Dues victòries i dues derrotes pels equips del Vilanova Bàsquet

Dues victòries i dues derrotes pels equips del Vilanova Bàsquet

COMPARTIR

L´última jornada ha portat dues victòries i dues derrotes per als equips del Vilanova Bàsquet.

 

 

Immerescuda derrota de l’infantil femení (19-26)

Les noies van obrir el dissabte amb una immerescuda derrota davant els líders de la categoría, el Pere Vives (19 a 26).

 

 

L’arbitratge va marcar el desenvolupament d’un partit que les vilanovines tenien controlat després del 10 a 0 inicial. Al descans el resultat era d’empat i es va entrar a l’últim quart amb un 14-12 favorable a les locals. L’àrbitre, però, permisiu tot el partit amb la duresa defensiva visitant va inclinar la balança del costat del Pere Vives que es va acabar emportant-se el partit per una diferència de 7 punts.

 

Parcials: 10-2, 0-8, 4-2 i 5-14
Van jugar: Irene Leno(3), Lucia Moreno, Júlia Robles, Diana Martín, Carla Bocache, Ana Palacios(4), María Palacios (12) i Andrea García. Entrenador. Óscar Borrega

 

 

[Img #21048]Triomf per un punt de l’infantil masculí (14-15)
Per altra banda, els nois de l’infantil masculí van aconseguir una valuosa victòria en la seva visita al camp del Masters Vilabasquet per 14 a 15. Tot i les baixes, els vilanovins van saber patir en un emocionant partit que es va decidir per només un punt. Les alternatives en el marcador van ser constants amb un joc en el que van destacar les defenses per sobre de tot.

 

Del 0 a 3 amb el que va finalitzar el primer quart es va passar a un 5 a 3 a mitja part. A la reanudació ambdós equips van estar més encertats en el tir i la incertesa en el resultat es va mantenir fins al final. Cal destacar que tots els jugador vilanovins van aconseguir anotar en una nova  mostra de joc d’equip.

 

Parcials: 0-3, 5-0, 1-6 i 8-6
Van jugar: Nathan Lorente(2) , Marcos García(2), , Carlos Lorenzo(2), Arnau Cano(1) i Christian Martínez(2), Byron Holguín(4) i Carlos García(2). Entrenador: Héctor Castillo

 

 

El cadet masculí sentencia al tercer quart (50-30)
També els jugadors cadets van guanyar el seu compromís davant el Sant Ramon per 50 a 30. Tot i el resultat final, no va ser fins al tercer quart quan els vilanovins van trencar el partit amb un parcial de 22 a 3. Al descans es va arribar amb un ajustat 19 a 15 que feia presagiar una segona meitat equilibrada pero la condició física i l´encert dels locals no van tenir resposta per part visitant. Tos el jugadors van anotar algun punt.

 

Parcials: 8-12, 11-3, 22-3 i 9-12
Van jugar: S. Sánchez(10), A. Nieto(3), L. Rodríguez(3), J. Sánchez(13), P.Iulian(7) i S. Gálvez(14). Entrenador: Víctor Ajenjo

 

 

Derrota del sots-25 a Piera (66-24)
La jornada la va tancar diumenge l’equip sots-25 que va caure en la seva visita al Piera per un contundent 66 a 24. Els vilanovins van tornar a repetir vells errors: pèrdues de pilota davant la pressió rival, mala selecció de tir i precipitació.

 

 

Un mal començament (18-2) es va contrarestar amb un excel·lent segon quart que va deixar en un esperançador 29-19 el marcador al descans. Però  de nou el tercer quart va significar la tomba per a les aspiracions vilanovines, que no van saber defensar el tir exterior dels pierencs (8 triples en tot el partit). Ara cal refer-se de cara a propers compromisos.

 

 

Parcials: 18-2, 11-17, 21-0 i 16-5
Van jugar: Fernando Leno (5) , Albert Moreno (2) Óscar Borrega , Héctor Castillo ,Óscar Gómez , Stalin Rodríguez (15), Adrià Lloret (2) i Roger Manzano . Entrenador Pep Ferrer

 

Propera jornada (21 de març):
9h  Infantil masculí : Abrera- VILANOVA BÀSQUET ENDAVANT
12h: Infantil femení : Monalco B- VILANOVA BASQUET ENDAVANT         
19.50: Sots-25: VILANOVA BASQUET ENDAVANT-C.E. Gelida

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*