Inici Destacats Dues alumnes de l’Institut Pla de les Moreres guanyadores dels premis de...

Dues alumnes de l’Institut Pla de les Moreres guanyadores dels premis de Relat breu i Jóvenes Talentos de Coca-Cola

COMPARTIR

Dues alumnes de l’Institut Pla de les Moreres han estat premiades en el marc de la la 41a edició del Premi de Relat Breu, en català, i del 58 Concurso de Jóvenes Talentos, en castellà, que organitza la coneguda marca Coca-Cola. Lucía Maiorano, en el primer, i Gisela Álvarez, en el segon certamen, són les alumnes de 2n d’ESO que van representar el centre vilanoví. S’havien classificat com a finalistes entre 3.938 alumnes de 375 centres d’arreu de Catalunya, en la fase prèvia que es va celebrar el passat 10 de març.

El lliurament de premis es va fer el passat, 9 de juny, al Gran Teatre de la Xina de Port Aventura. En un teatre ple de gom a gom i en un acte molt emotiu i solemne, 106 joves escriptors optaven a 18 1rs premis, 18 2ns premis i 18 3rs premis.

Tant la Lucía com la Gisela van arribar a la gala amb la incertesa de saber que durant el transcurs de la celebració serien guardonades amb un dels 18 1rs premis de tot Catalunya, i gràcies a les dues, el centre ha quedat en segona posició absoluta entre tots els centres participants.

Des de l’institut han felicitat a les guanyadores i les encoratgen a seguir escrivint.

FER UN COMENTARI

*