Inici Atletisme La Duatló d’Òdena aplega més de 200 participants

La Duatló d’Òdena aplega més de 200 participants

COMPARTIR

El passat diumenge, Òdena acollia la Duatló d’Òdena amb un total de 222 inscrits, un èxit de participació que es tornava a repetir en aquesta desena edició.

La prova que s’emmarca en el Campionat Nacional de Catalunya per categories, també acollirà el VII Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i és puntuable per a la lliga de clubs i copa Catalana. La cita va deixar el següent palmarès en la classificació masculina: Mario Sinues Mico del Club T-bikes Club Triatló, en segon lloc Israel Núnez Baticón sense club assignat i en tercera posició Adrià Noguera Soldevila del Club Triatló Lluçanès. Pel que fa a la classificació femenina el primer lloc va ser per Laura Terradas Ill del Club Triatló Granollers, en segon lloc Noemí Moreno Castañeda del C.A Igualada i en tercera posició Blanca Vallés Mejías del CERRR Igualada.

El director de carrera, Carles Pérez, va mostrar la seva satisfacció pel desenvolupament de la prova i va agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena. El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde Francisco Guisado i regidor d’Esports Valentín Robles que van destacar la importància que grans esdeveniments esportius com aquest escullin Òdena com a escenari, ja que permeten posar en valor i difondre la riquesa de l’entorn natural del municipi. L’acte també va comptar amb la participació de vicepresident del CEME, Josep Denuc i el cap Investigació ABP Anoia David Fernandez. A continuació, es va fer també el lliurament de la recaptació de les inscripcions al representant de la Catalunya Central de l’associació Catalana de la Fibrosis Quistica, Sergi Jodar i Gener.

La prova va consistir en un primer tram de 5,4 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 2,7 km més de córrer. Enguany i com l’any passat, un tant per cent de cada inscripció es va destinar, com a donació, a l’Associació Catalana de la Fibrosis Quística.

La Duatló està organitzada pel Club Esportiu de Mossos d’Esquadra (CEME) i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Òdena. Les empreses col·laboradores són: caldos Aneto, Nutrisport, Coca Cola, HAMA, Bon Àrea,Team Loazano, Jordi Regordosa Fisioterapeuta (Portofino), Moto Club Igualada, Mc Donalds Igualada, GasXSatanas Team, Pallares Factory Bike Coffe, CAI Popular i Protecció Civil Òdena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*