Inici Destacats La dotzena Igualada Urban Running aplega més de 2.000 participants

La dotzena Igualada Urban Running aplega més de 2.000 participants

COMPARTIR
Fotos: Marc Sixto i Anna Torras

La Igualada Urban Running va viure el dissabte 27 de maig la seva dotzena edició. La jornada va comptar amb activitats esportives i lúdiques per a tota la família, organitzades per l’Ajuntament d’Igualada. En total, segons l’organització, les diferents activitats van aplegar més de 2.000 participants.

A les 11h començava l’activitat més matinera amb una masterclass de Zumba solidària a l’escenari principal de la plaça de Cal Font que organitzava l’Associació de Prematurs de Catalunya acollint més de 400 particpants ballant durant dues hores sota un sol espectacular.

A la tarda es donaria el de sortida amb la cursa de cotxets, una divertida activitat on pares i mares amb els seus nadons “competirien” pels carrers de la ciutat amb un ambient familiar i festiu.

Seguida amb una gran festa infantil KIDS&US que és l’inici de les curses pels més petits de la casa, també patrocinat per KIDS&US.

Més tard, a les 18.30h gairebé un miler de persones participarien a la caminada solidària de 3km pels carrers cèntrics de la ciutat, activitat que la totalitat dels diners recaptats anirien a favor de l’Associació Contra el Càncer. Tots els participants obtenien una samarreta de regal gentilesa de Milar Martínez.

Entrada la tarda, a les 19.30h arribava el plat fort, la cursa de 5km de la Igualada Urban Running, on amb un recorregut de 2,5km a 2 voltes, atletes d’alt nivell i participants populars que volien viure l’experiència, eren animats pels carrers cèntrics de la ciutat plens de públic animant al seu pas i espectacles de carrer que li donaven aquest punt especial a aquesta original cursa.

Roc Bellostas va ser el guanyador de la 5km, l’acompanyarien al podi Albert Moreno i Abel Serra; en categoria femenina, Alba Bellostas s’adjudicaria la primera posició, seguida de Èlia Vidal i Francina Gonzalez.

Per acabar la jornada, i tot rebent els participants de la caminada solidària i de la cursa de 5km, hi ha hagut animació musical a càrrec de Ràdio Flaixbac, amb Andreu Presas i El Gran Germán.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*