Inici Societat Dotze universitats d’arreu del món visiten el Campus Igualada-UdL

Dotze universitats d’arreu del món visiten el Campus Igualada-UdL

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL ha rebut aquest dissabte els representants de dotze universitats d’Europa i Amèrica llatina en el marc de la World Wide EPS Meeting, una trobada internacional que l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha organitzat per tercera vegada.

Aquesta iniciativa, que compta amb participants d’universitats de Finlàndia, els Països Baixos, Mèxic, Portugal, Itàlia, Dinamarca, Polònia, Colòmbia, Brasil i Turquia, no només té com a objectiu consolidar la col·laboració a nivell docent i de recerca, sinó també potenciar la mobilitat, especialment de l’estudiantat, expliquen els organitzadors.

Aprofitant el desplaçament dels representants a Igualada, s’han visitat indrets emblemàtics com la muntanya de Montserrat o el Museu de la Pell Cal Granotes, per conèixer l’herència del sector químic i adober a la comarca de l’Anoia, així com el Campus Universitari Igualada-UdL, on els representats internacionals han pogut conèixer les instal·lacions i l’oferta d’estudis i de serveis.

Aquesta trobada internacional, que ha tingut lloc des del dijous dia 22 i fins el dissabte dia 24 de novembre, es planteja des de l’EPS com una “oportunitat perquè institucions foranies coneguin l’Escola i la pròpia ciutat, amb l’objectiu de convertir Lleida i la UdL en una destinació de mobilitat internacional de qualitat”, segons explica el director de l’EPS, Francesc Giné. És per això, que en els primers dies de la trobada els representants han pogut conèixer, a més de la UdL, altres llocs de Lleida, com La Seu Vella o el Celler Raimat.

FER UN COMENTARI

*