Inici Societat Dos restaurants de l’Anoia, a la Guia Michelin

Dos restaurants de l’Anoia, a la Guia Michelin

COMPARTIR

La prestigiosa guia Michelin reconeix cada any els millors restaurants del món amb el simple fet d’incorporar-los. Tot i que el reconeixement més mediàtic són les estrelles que reben a la guia alguns restaurants, el simple fet de ser-hi ja és un privilegi per als establiments.

[Img #2632]A l’Anoia des de l’any passat hi ha dos restaurants que figuren a la Guia Michelin, que repeteixen a la nova edició de 2013 de la reconeguda guia per a gourmets. El Tall de Conill de Capellades hi consta des de 1980, i la guia en destaca la seva centralitat al municipi, la seva llarga trajectòria –va ser fundat el 1904- i el seu caràcter familiar. Pel que fa als àpats, la Guia assenyala que la seva carta de cuina tradicional s’enriqueix amb els suggeriments que proposa el restaurant, així com amb el seu servei d’habitacions.
[Img #2631]
Des de l’any passat, la Guia Michelin incorpora també el Restaurant Les Olles d’Igualada, de la qual en valora la “cuina tradicional actualitzada que cuida les presentacions”. La Guia destaca també la ubicació del resturant, cèntrica i recuperant una part de l’antiga muralla de la ciutat. A banda de la cuina i el propi restaurant, la Guia Michelin destaca de Les Olles la seva carta de vins, “per una selecció particularment atractiva”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*